”Ännu en tidning lämnad till tryck, men det var på vippen”

Tidning lämnad idag – direkt på nästa test!
Annons

Ännu en gång har vi lyckats få iväg en tidning med tillhörande test till tryckeriet. Det löser sig alltid till slut men ibland är det på vippen. 

Det är oftast stressigt precis innan lämning. Denna gång gällde det en trio elbilar (Hyundai Kona, Mazda MX-30 och Peugeot e-2008). Det innebär mera jobb i och med att vi gör ett par extra sidor för att reda ut hur bilarna beter sig vid laddstolpen och hur långt man kommer mellan stoppen. Det blev inte bättre av att kontaktpersonen på två av tre tillverkare tyvärr blev sjuka mitt i alltihop. De sista siffrorna för att göra klart testekonomin fick vi tag på mindre än ett dygn innan deadline. Helt färdiga betyg hade vi inte förrän det bara var ett par timmars arbetsdag kvar. 

Det blev en sen kväll för mig som testansvarig, likaså för många andra på redaktionen. Men jag skulle säga att det blev ett rätt bra test till slut och resten av tidningen är nog minst lika bra! Allt finns att läsa på webben inom några dagar och tidningen dyker upp i butik 30:e Mars.

Vid tangentbordet,

Elias Medelberg”

Annons
Annons
Rulla till toppen