Vi har hämtat VW ID 4 för test – och den är riktigt het bland folket på stan!

Testlaget har nu skilts från en VW Arteon Shooting Brake. Den kommer att dyka upp i tidningen både provkörd och – tätt efter – i...
Annons

Testlaget har nu skilts från en VW Arteon Shooting Brake. Den kommer att dyka upp i tidningen både provkörd och – tätt efter – i test. En trevlig bil som dock halvt tjatat ihjäl oss på att ”Användarprofil laddas” så fort vi satt oss i bilen. I flera minuter ibland dessutom. Något som vi nu fått besked om är något som ska fixas. Tydligen har aktiveringen av We Connect inte blivit fullständig.

Vi lämnade dock inte Volkswagen tomhänta – utan bland annat i en bil som tydligen väcker mycket uppmärksamhet. Det märkte vi direkt. När denna bild togs var det till orden ”Vilken fin bil! Elektrisk?”. Detta från en äldre herre på lunchpromenad.

Ett kvarter senare visar en yngre man på joggingtur ännu större intresse. Träningen avslutas omedelbart. På stället, mitt i gatan – följt av huvudvridning och gillande min. Hade han lagt en beställning tro? ID.4 heter bilen och det är så klart test som väntar!

Vid tangentbordet:

Mikael Johnsson

Vi har hämtat VW ID 4 för test – och den är riktigt het bland folket på stan!
Långsam laddning av användarprofilen i Arteon Shooting Brake eHybrid.
Annons
Annons
Rulla till toppen