F1- & Indycar-magasinet 2021 finns nu i butik!

Är du lika taggad som vi på årets F1-säsong?

F1- & Indycar-magasinet 2021 finns nu i butik!

Ladies and gentlemen, start your engines och kör till butiken – för idag står ams edition F1- & Indycar-magasinet 2021 i butik!

Att ni har väntat på detta specialmagasin är tydligt. Sällan har ett magasin lett till så många samtal med frågor om butiksdatum. Och i det här fallet är det alltså idag.

Jag vill tacka alla trevliga läsare som har ringt. Det har berättats om kompletta samlingar av vårt F1-magasin (sedan två år tillbaka även med Indycar i titeln), om vilken förare man håller på, om vilken sportbil man äger med mera. Jag minns framför allt en man som berättade många och personliga minnen om Ronnie Peterson och hans fru Barbro. Supertrevligt att höra! 

Och visst, som traditionen bjuder innehåller magasinet fyra nya minnen av Ronnie, signerade hans trogne fotograf och följeslagare Kenneth Olausson.

 

Men vi går också igenom årets nya regler och förutsättningar. Vi fördjupar oss i George Russell och Fernando Alonso. Vi förklarar varför McLaren verkligen är på väg mot toppen. Och så har Jacob Fredriksson från Indypodden intervjuat våra svenska Indycar-hopp Felix Rosenqvist och Marcus Ericsson.

Vi har givetvis kompletta guider med samtliga F1-team och dess förare, samt den rekordlånga kalendern/banguiden (23 lopp) som vi hoppas kommer att kunna genomföras i år, trots pandemin.

Idag finns magasinet alltså i butik, men det går även bra att klicka hem det här om du önskar det att få den hem till brevlådan.

Eller ta del av detta fördelaktiga erbjudande – sex nummer av auto motor & sport + F1- & Indycar-magasinet för bara 199 kronor!

Men vill du vara 100 procent säker på att hinna läsa på inför helgen F1-premiär är ändå rekommendationen att starta motorn (eller benen) och bege dig till närmaste välsorterade kiosk eller stormarknad.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.