Nya Ford Ranger mer praktisk – utvecklad i Australien

Treliters V6-turbodiesel och omgjort chassi ger ökad styrka, smidighet och större lastmöjlighet. Nya moderna funktioner har också tillkommit för att göra bilen mer praktisk.

Nya Ford Ranger mer praktisk – utvecklad i Australien

Ford har moderniserat Ranger med ett radikalt omgjort chassi som är 50 mm längre och 50 mm bredare än tidigare. Det ger både större utrymmen och bättre vägegenskaperna. 

Enligt Fords omfattande kundundersökning efterfrågas moderna funktioner och mer styrka. Ford Ranger har därför fått en treliters V6 turbodiesel på som ger mer effekt och vridmoment än tidigare motoralternativ. De mindre alternativen är en tvåliters diesel med ett eller två turboaggregat. 

Ford har också försett Ranger med funktioner som förväntas av en ny bil 2022, som 360-graderskamera, stora infotainmentskärmar, röststyrning, app för att fjärrstyra funktioner med mera. Ranger har även försetts med avancerade ledstrålkastare som kan anpassa ljusbilden för att inte blända mötande trafik.

För att ytterligare öka den praktiska nyttan har Ford tagit hjälp av sitt folk i Australien som anpassat utrymmen och flak med smarta utrymmen och funktioner.

Nästa generations Ranger kommer att byggas vid Fords fabriker i Thailand och Sydafrika med början under 2022.

Det här är en bil för mig och mina behov!
61
15
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.