Då släpps nästa säsong av F1-serien Drive to Survive

Streamingtjänsten Netflixs populära "dokumentärserie" om F1 och dess förare kommer nu i en ny, fjärde säsong.
Annons

Från och med den 11 mars kan du streama Drive to Survive säsong fyra på Netflix. Det ser ut att kunna bli den mest spännande och fartfyllda säsongen hittills.

Drive to Survive är Netflixs serie om spelet bakom kulisserna i alla Formel 1 stall under hela säsongen. Säsongen släpps väldigt lämpligt en vecka innan årets upplaga av F1 börjar i Bahrain den 18 mars så att fansen hinner se den innan årets race börjar. Detta betyder också att F1 kommer få nya fans inför säsongen drar igång.

Men varför ser det ut som att serien blir ännu mer spännande än tidigare säsonger? Jo, för att förra årets säsong av F1 var väldigt actionfylld med många fighter om förstaplatsen mellan andra teams än Mercedes och Red Bull som tidigare var väldigt dominanta (speciellt Mercedes). Finalen blev dessutom minst sagt rörig.

Drive to Survive handlar om hur allt funkar för förare och stall under hela F1-säsongen. Serien är väldigt spännande och dramatisk men för att bli det tar skaparna sig ibland friheter och vrider på sanningen.

Ett tydligt exempel på det är hur serien framställer flera förare som bittra fiender trots att de enligt egna utsagor inte alls är det. Fast det är tack vare vinklingen som det blir så spännande att se fighterna mellan Lewis Hamilton och Max Verstappen. Drive to Survive är alltså en blandning mellan dokumentär och realityserie. 

Så var beredd att sitta bunkrad i soffan för att se ännu mer av Toto Wolff vs Christian Horner!

Annons
Annons
Rulla till toppen