Missa inte supererbjudandet: köp vår F1-tidning!

Årets säsong kan bli den bästa på väldigt länge. De nya bilarna ska ge tätare racing och Hamilton kommer att göra allt för att slå Verstappen – samtidigt som Ferrari och McLaren har sikte på VM-tronen!
Annons

Har du koll på tekniken i årets nya bilar – som ska göra det lättare att ligga tätt bakom? Vet du vilka alla de nya regeländringarna är? Har du koll på stallen och alla förare – för att inte tala om banorna? Och var det blir sprintrace och hur många poäng som delas ut?

Vill du återuppleva fjolårets mästarduell mellan Lewis Hamilton och Max Verstappen – varför det gick som det gick och studera fjolårets VM-tabell och för den delen maratontabellen med alla tiders mästare.

Kommer du ihåg 80-talets vingbilar, vill du läsa om den raffinerade depåstrategin och aldrig tidigare publicerade minnen om Ronnie Peterson? Gillar du vassa krönikor?

Missa inte supererbjudandet: köp vår F1-tidning!

Tycker du dessutom om Indycar är intervjuer med Marcus Eriksson och Felix Rosenqvist – och en genomgång av de bästa förarna och stallen måsteläsning.

Allt det här och mycket mer finns i årets utgåva av vårt efterlängtade F1-tidning som finns i butik den 24 mars. Men du kan också slå till på ett riktigt bra prenumerationserbjudande där du får sex nummer av auto motor & sport och tillgång till allt premiummaterial på vår hemsida) och F1-tidningen för endast 199 kronor! Det är billigt.

Beställ F1- & Indycar-magasinet 2022 här!

Annons
Annons
Rulla till toppen