Sätt betyg på din Ford och få en månads Premium!

Vi vill veta hur nöjda förarna till Fords eldrivna Mustang är. Försäljningen av den första eldrivna Mustangen går väldigt bra, i USA ligger modellen tvåa bland eldrivna suvar efter Tesla Model Y. Men hur är det med ägarnöjdhet och kvalitet? Sätt betyg och få Premiumläsning under en månad gratis.
Annons

Mustangförsäljningen fick sig en rejäl boost när den eldrivna versionen kom. I Sverige har det sålts närmare 2 500 stycken Mach-E sedan 2021, mot 112 traditionella Mustanger. Trots ett rätt häftigt pris ligger Mach-E på en trygg tredjeplats bland märkets modeller

I USA har man stoppat försäljningen av flera versioner, av modellår 2022, på grund av den höga efterfrågan och priserna har också skjutit i höjden – i Sverige upp mot 100 000 kronor extra.

Men allt har inte varit rosenrött för Mach-E. När bilen presenterades väckte namnet uppmärksamhet – var det rätt att använda det ikoniska Mustangnamnet till en eldriven familjesuv? De första bilarna hade också problem med det elektriska finliret, som kraftleveranser och bromsingrepp. Laddningen över 80 procent batterikapacitet var också katastrofalt dålig. I USA har en återkallelse skickats ut på grund av överhettning som kan leda till att bilarna stannar, och ett antal bilar har också drabbats av ofrivilliga accelerationer. Men hur är det nu – i Sverige??

Vi vill gärna att alla som kör Mustang av vilken sort som helst – eller för den delen vilken Ford eller bil som helst – sätter betyg. Som ett tack för hjälpen får du en månads premiumläsning på vår sajt utan kostnad. När du fyllt i formuläret kommer ett automatiskt mejl med inloggningsinformation.

KLICKA HÄR för att sätta betyg på din bil!

Stort tack!

/Alrik Söderlind, chefredaktör auto motor & sport och Recharge

Annons
Annons
Rulla till toppen