Svenska stjärnan förkrossad – kraschade igen

Det ser väldigt tungt ut för den svenska talangen Oliver Solberg, som återigen kraschat i samband med starten av Finska rallyt.

Svenska stjärnan förkrossad – kraschade igen
Svenska stjärnskottet Oliver Solberg har återigen råkat ut för en krasch i rallyspåret. Läget ser nu tufft ut för honom.

Det ser allt annat än bra ut för stallet Hyundai och dess svenska supertalangen Oliver Solberg. 20-åringen, som ansågs vara en av de allra största rallytalangerna på väldigt länge, har haft det riktigt kämpigt den senaste tiden. 

Nu kommer ett nytt nederlag efter att svensken kört av i den första etappen av det finska rallyt som körs mellan den 4–7 augusti. I videon nedan syns Solberg skrika ut sin frustration för full hals innan han kliver ur den rejält kvaddade Hyundai i20 WRC-bilen och känslosamt förmedlar sina tankar till DirtFish. 

 – Det är svårt att förklara men jag tror att bakdelen släppte igen och jag förlorade kontrollen. Det fanns ingen möjlighet att få bilen tillbaka på vägen, säger Solberg med gråten i halsen.  

Efter den dramatiska kraschen i Kroatien i april, då Solbergs bil började brinna efter avåkningen, väntar nu återigen ett rejält jobb för Hyundais mekaniker. Teamet har i år haft det väldigt svårt med prestandan och som halkat efter motorståndaren Toyota rejält i konstruktörsmästerskapet. En trend som börjar bli allt tydligare. 

Jag håller tummarna för Oliver Solberg!
199
32
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.