Har du kört Lynk & Co? Sätt betyg på din upplevelse!

Volvos syskonmärke Lynk & Co och dess annorlunda försäljningsmodell för bildelning har snart funnits i Sverige i två år. Har du provat klubbmedlemskapet? Vi vill veta vad du tycker! Som tack får du en månads premiummedlemskap på vår sajt.
Annons

När Geely-ägda Lynk & Co äntrade scenen med något nytt, och då talar vi inte om någon bil. Nej, grejen med det nya bilmärket var snarare deras annorlunda sätt att sälja bilar på.

Förutom att köpa deras Volvo XC40-syskon Lynk & Co 01 kan man hyra den via ett medlemskap i märkets ”klubb” – eller korttidshyra en annan 01 av dess ägare. Omvänt kan du som Lynk-ägare eller klubbmedlem också minska din kostnad genom att erbjuda din bil för uthyrning i märkets app.

Baserat på att det hittills bara finns knappt 2 400 Lynk & Co 01 i bilregistret misstänker vi att många valt korttidshyra eller klubbmedlemskapet. Lynks vd Alain Visser hävdade att man hade omkring 3 000 klubbmedlemmar i Sverige förra sommaren.

Är du en av dem? Då vill veta hur din upplevelse varit! Sätt betyg på ”din” bil och medlemskap på länken nedan. Som ett tack för hjälpen får man en månads premiumläsning på vår sajt utan kostnad. När man fyllt i formuläret kommer ett automatiskt mejl med inloggningsinformation.

Kort sagt, vi vill gärna att alla som kör Lynk & Co 01 – eller för den delen vilken bil som helst – sätter betyg på sin bil.

KLICKA HÄR för att sätta betyg på din bil!

Annons
Annons
Rulla till toppen