BMW-förare – vi behöver din hjälp!

I varje nummer har vi Sveriges bästa begagnatbiltester – tack vare er läsare som sätter betyg på era bilar. För det är bara förarna som verkligen vet hur kvaliteten är, vad som eventuellt går sönder och om bilarna lever upp till förväntningarna. Nu vill vi ha fler betyg på BMW:s modeller. En månad gratis premiumläsning får du som tack för besväret.
Annons

BMW är inne i en spännande förvandling. I år är den minst sålda motortypen i Sverige den gamla hederliga bensinmotorn. Totalt sett står de laddbara bilarna för 75 procent och det är laddhybriderna som dominerar.

Vad betyder det här för märkets identitet och bilarnas körglädje? Och hur nöjda är BMW-förarna med elbilarna som står för 30 procent av nyregistreringarna?

En läsare hörde av sig och berättade att hans i4 blev stående under fem veckor på grund av ett mjukvarufel som kan ha drabbat många ägare. Men nu är bilen åter brukbar och han älskar sin nya i4 M50. Enligt honom har förbränningsmotorbilarna bara en enda fördel kvar jämfört med elbilarna: räckvidden.

Vi är givetvis nyfikna på om BMW har högre kvalitet på sina laddbara bilar än konkurrenterna? Och det är bara ägarna som kan ge svaret på den frågan.

Är du en av dem? Sätt betyg på din bil på länken nedan. Som ett tack för hjälpen får du en månads premiumläsning på vår sajt utan kostnad. När du fyllt i formuläret kommer ett automatiskt mejl med inloggningsinformation.

Kort sagt, vi vill gärna att alla som kör BMW – eller för den delen vilken bil som helst – sätter betyg på sin bil.

KLICKA HÄR för att sätta betyg på din bil!

Stort tack!

Alrik Söderlind, chefredaktör

Annons
Annons
Rulla till toppen