Sätt betyg på din bil – få en månad Premium gratis!

Vi är väldigt nyfikna att veta vad du tycker om din bil! Som tack för besväret bjuder vi på en månads Premiummedlemskap.
Annons
Annons

Kör du en nyare bil? Kanske rentav en elbil eller laddhybrid med tillhörande app och uppkopplade tjänster? I så fall är vi väldigt nyfikna på att få veta vad du tycker!

Vi som testar bilar tittar på många olika faktorer, som komfort, köregenskaper och ekonomi. Men det är också mycket värt att få veta vad bilägarna själva tycker om bilen. Småfel och buggar med appen eller infotainmentsystemet? Hög försäkringspremie? Garantistrul? Eller är du kanske helt nöjd?

auto motor & sport har en begagnatenkät där du själv kan sätta betyg på många olika grenar och sedan kommentera fritt både bilen och ägarupplevelsen.

Som tack får du som sätter betyg på din bil ett Premiummedlemskap gratis i en månad. Med det får du tillgång till alla våra tester, begagnatdatabasen, flera goa rabatter och auto motor & sport som e-tidning i pdf-format. Medlemskapet löper sedan på automatiskt för 49 kr/månad – om du inte säger upp medlemskapet innan dess, vilket du kan göra online utan kostnad.

Alla läsarbetyg sammanställsBilguiden – en tjänst som hjälper dig att välja rätt bil! De används också till begagnatartiklarna i auto motor & sport där vi tittar närmre på betygen för individuella modeller som exempelvis Tesla Model 3 eller BMW X1 och ser hur de står sig mot konkurrenterna.

Sätt betyg på din bil här!

Annons
Annons
Rulla till toppen