Kevin Magnussen: “Haas har stor potential vi ännu inte nått”

PREMIUM Trots en tuff säsong känner Kevin Magnussen att passionen för F1 är starkare än någonsin. I en exklusiv intervju delar han med sig av sina insikter, teamets styrkor samt om framtiden.
Annons

Kevin Magnussen är mitt i ännu en intensiv Formel 1-säsong och han är ivrig att få ut så mycket som möjligt av varje lopp. Trots att det har varit en säsong med många hinder är hans entusiasm för sporten fortfarande obruten.

– Den här säsongen har varit en berg- och dalbana, säger Magnussen. Vi har haft många tävlingar där vi har stött på problem med strategin och långsamma depåstopp. Men jag tycker att vi som team har varit starka, även om vi har haft svårt att utnyttja vår potential fullt ut under helgerna.

Magnussen berättar att en av de största utmaningarna i år har varit att hitta rätt strategi och tajming, särskilt under kvalificeringarna.

– Vi har verkligen haft otur med trafik under kvalificeringarna, något som har påverkat våra resultat. Men det är också en del av sporten, och vi måste bli bättre på att skapa våra egna förutsättningar för framgång, säger han.

Annons
Annons
Rulla till toppen