Utforska nya Hyundai i30 med modern teknik och utrustning

Nya Hyundai i30 erbjuder inte bara modern utrustning och de senaste säkerhetssystemen. Dessutom får du ett tryggt bilägande med Hyundais unika, femåriga nybilsgaranti.

Utforska nya Hyundai i30 med modern teknik och utrustning
Foto: Hyundai

Vi svenskar älskar att omge oss med modern utrustning som sätter guldkant på vardagen. Och bara för att du väljer en kompakt bilmodell behöver det inte bli en spartansk upplevelse. Nya Hyundai i30 erbjuder det mesta som tidigare bara funnits i stora lyxmodeller.

När Hyundai frågade sina följare på Facebook vilken utrustningsdetalj de uppskattar mest blev storvinnaren rattvärme – vilket givetvis också är standard på i30. På standardlistan hittar vi också luftkonditionering, farthållare, bluetoothanslutning för mobiltelefon, elbackspeglar, stöldlarm, parkeringssensor bak, med mera.

I den prisvärda paketeringen Comfort Launch Edition får den som köper en ny Hyundai i30 dessutom extra utrustning. Där ingår till exempel LED-strålkastare, backkamera samt ett uppgraderat ljudsystem med färgpekskärm. När det gäller komfortdetaljer är alltså Hyundai i30 väldigt välutrustad i grunden.

Modellen kan också stoltsera med sin höga säkerhetsnivå. Hyundai i30 har inte blivit krocktestad av Euro NCAP ännu, men "brodern" IONIQ fick fem stjärnor och Hyundais målsättning är att alla nya modeller ska få högsta betyg av Euro NCAP när det gäller krocksäkerhet.

LÄS MER: Just nu med lanseringserbjudande – detta ingår.

Foto: Hyundai

Som standardutrustning har Hyundai i30 dubbla krockkuddar fram. Den till höger, på passagerarsidan, går att koppla ur med nyckel, vilket är praktiskt om du vill placera en barnstol fram eller har ett barn som inte ännu nått upp till en vikt på 40 kilo/140 centimeter. Som standard ingår också takmonterade krockgardiner, sidokrockkuddar i stolarna fram, bältessträckare, trötthetsvarning för föraren, med mera.

Hyundai i30 har givetvis även antisladdsystem, antispinn och låsningsfria bromsar som standard. Där ingår också autobroms som automatiskt bromsar in bilen inför framförvarande fordon i 9–75 km/h. Samt en kollisionsvarning som är aktiv vid 9–175 km/h. Som tillval kan du lägga till en utökad autobromsfunktion, fotgängarvarning, dödavinkelvarning och varning för korsande trafik vid backning. Därmed får Hyundai i30 en marknadsledande säkerhetsnivå i sitt segment.

Med sin längd på 434 centimeter kvalar Hyundai i30 in i kompaktklassen, eller C-segmentet. Det gör bilen lätt att parkera i stan och enkel att manövrera. Men tack vare ett långt axelavstånd har Hyundai i30 ändå klassledande utrymmen invändigt och ett stort bagageutrymme – hela 1.301 liter om du fäller ned baksätet.

Så mycket kostar nya Hyundai i30.

Foto: Hyundai

Helt unikt för Hyundai är att bilmärket ger sina kunder fem års nybilsgaranti, med fri körsträcka. Där ingår även fem års Vägassistans. Normalt i branschen är annars att bara erbjuda två års nybilsgaranti men Hyundai är så övertygade om sin överlägsna kvalitet att man förlängt garantitiden till fem år – vilket ger bilägaren extra trygghet.

Trots sitt kompakta format erbjuder Hyundai i30 alla de moderna detaljer och säkerhetsfunktioner som du annars bara förknippat med större bilmodeller i premiumsegmentet.

Hyundai arbetar ständigt för att förfina sina modeller och den nya generationen Hyundai i30 har utvecklats till en mycket prisvärd kombination av hög säkerhet och härliga komfortdetaljer som uppskattas av förarna. Dessutom är den trygg att äga med fem års nybilsgaranti. Hyundai i30 är helt enkelt en bil där du inte behöver kompromissa. Mycket välutrustad i grunden, och fullfjädrad med några prisvärda tillval. Det enda som är svårt är att välja exteriörkulör – vilken färg är egentligen snyggast? 

Klicka här – och bygg din egen Hyundai i30.

Foto: Hyundai

Elva skäl att älska nya Hyundai i30:

 • Trygg att äga med fem års nybilsgaranti och fri körsträcka.
 • Mycket välutrustad och modern redan i standardutförande.
 • Hög säkerhetsnivå som standard.
 • Snygg och modern design med egen, självsäker stil.
 • Rymlig för fem personer och stort bagageutrymme.
 • Anpassad för nordiskt klimat med bland annat rattvärme.
 • Roliga köregenskaper med både kraftfulla och snåla motorer.
 • Har autobroms och kollisionsvarning.
 • Bluetooth-uppkoppling för mobilen.
 • Apple Carplay och Android Auto.
 • Avancerad navigator med trafikinformation i realtid och varning för fartkameror.

Foto: Hyundai