Nu kan prestandadrömmen bli verklighet – med BMW Premium Selection

BMW:s M-modeller hyllas av motorpressen för den extremt höga nivån på köregenskaper och prestanda. Med BMW Premium Selection blir det tryggare än någonsin att göra verklighet av drömmen om en riktig M-bil.

Nu kan prestandadrömmen bli verklighet – med BMW Premium Selection

I över 40 år har BMW:s M-avdelning levererat modeller med en fantastisk blandning av köregenskaper och prestanda. Senaste exemplet är kompakta BMW M2 Competition som hyllats av motorpressen.

Med hjälp av specialutvecklade motorer och avancerad teknik håller bilarna extremt hög nivå både när det gäller prestanda och köregenskaper – det här är drömbilar för många.
Många drömmer också om att köpa en begagnad prestandabil, men det är också något som många drar sig för att göra, med all avancerad teknik. Men så behöver det inte alls vara.

Här kan du hitta din bil.

Via premium selection kan du köpa den bil du alltid drömt om.

BMW har lanserat Premium Selection som är ett särskilt program för att gå igenom nästan nya BMW-bilar och garantera att allt är som det ska. Det här är ett tryggt sätt att köpa begagnad bil på, och du behöver aldrig känna dig osäker på bilens status när den är genomgången av BMW:s Premium Selection-tekniker.

Alla viktiga komponenter kontrolleras noggrant av BMW för att säkerställa att bilen är som ny, och det här är alltså ett säkert sätt att äntligen köra bilen du drömt och läst om – från företaget som utvecklar några av världens bästa prestandabilar.
När det gäller just M-modellerna går teknikerna igenom både tekniska komponenter som aktiva stötdämpare och BMW:s aktiva M-differential, och mjukvarufinesser som bilens prestandainställningar, som kan ändras i infotainmentsystemet. Allt detta kontrolleras noga för att bilen ska fortsätta leverera på hög nivå i många år till.

Just nu finns till exempel flera exemplar av BMW M2 tillgängliga hos återförsäljarna. Bilarna är certifierade enligt BMW Premium Selection, som förutom kontrollen av alla komponenter också kommer med garanti, vägassistans, fri service och bytesrätt.

Läs mer om BMW Premium Selection