SUV eller småbil – Toyotas förmånsbilar kommer i en bred palett

En självsäker SUV eller en elegant småbil. Oavsett behov finns det ett alternativ i Toyotas modellpalett. Och de som väljer hybriddrivlina får dessutom med ett ypperligt förmånsvärde.

Advertisement

Att välja förmånsbil är inte alltid så lätt. Finansiering, basbelopp och miljöpolicys ska kombineras med eget behov och tycke. Och det råder fortfarande lite villervalla sedan bonus/malus infördes. Men det behöver inte vara svårt.

En tillverkare som både har bredd och djup i modellfloran är Toyota. Inte nog med att de kan erbjuda alternativ från små citybilar till pick-ups och skåpbilar – och allt däremellan. De kan dessutom krydda det hela med marknadens bredaste utbud av elektrifierade modeller.

Ett tydligt exempel på tillverkarens mångsidighet är RAV4. Här får man en rejäl SUV, som dessutom är bestyckad med en hybriddrivlina, för under 7,5 basbelopp. Det innebär dels att man kan avverka en hel del av körningen på el – dels att förmånsvärdet startar på låga 2.031 kr i månaden*.

 

SUV eller småbil – Toyotas förmånsbilar kommer i en bred palett

 

Och för de som oroar sig för att den humana prislappen skulle innebära att bilen är barskrapad – oroa er inte. Nya RAV4 har en diger lista på extrautrustning som ingår. Som exempel finns fyrhjulsdrift, adaptiv farthållare och parkeringssensorer. Saker som helt enkelt spelar roll i vardagen. Ett annat bevis på att Toyota tänker på de små sakerna är att bilen går att få utrustad med extra repskydd vid handtagen, samt en anpassad hundbur och dragkrok. 

Men ett lågt förmånsvärde är inte den enda fördelen. Alla Toyotas modeller är ihopsatta med precision, och är dessutom konstruerade för att minimera behovet av underhåll. I RAV4 märks den genomtänkta designen genom att service- och reparationskostnader hålls till ett minimum, och när bilen en dag är uttjänt – går 95 procent att återanvända eller återvinna. Inget lämnas åt slumpen, vilket kan vara värt att veta för de som i dessa dagar säger sig tänka på miljön.
Det är Toyota way!

  

SUV eller småbil – Toyotas förmånsbilar kommer i en bred palett

Nu finns också nya RAV4 Plug-in Hybrid – en laddhybrid med 65 kilometer elektrisk räckvidd. 


RAV4 och RAV4 Plug-in Hybrid är bara två exempel
som visar hur breda Toyota är i sitt erbjudande. Utöver dessa två finns ytterligare fem andra hybridmodeller. Gemensamt för alla är att de kombinerar hög standard med lågt förmånsvärde.

 

*Förmånsvärde gäller för netto/mån vid 50 procents marginalskatt.

 

Bonus via Toyota Financial Services

När vi ändå är inne på kronor och ören – Toyota Financial Services har flera lösningar som kan anpassas utefter bilbehov och ekonomi, oavsett om man väljer traditionella leasing- och avbetalningslösningar eller personalbil.
En annan fördel som Toyota har med sina finansieringsavtal är att anställda som begär tjänstledigt, är föräldralediga eller blir borta en längre tid på grund av sjukdom – och företaget inte kan göra bruttolöneavdrag – så inträder betalningsbefrielse. 

Rulla till toppen