Nyhet: Nu är det ännu billigare att privatleasa drömsuven

Nu har det blivit ännu lättare att välja en rolig bil. Privatleasa prestandasuven CUPRA Ateca för så lite som 3 795 kr/mån – utan kontantinsats.

Nyhet: Nu är det ännu billigare att privatleasa drömsuven
Advertisement

Privatleasing allt mer populärt

Trenden är tydlig: Att privatleasa sin bil istället för att köpa den blir mer och mer populärt bland svenska bilköpare. Och på goda grunder. En fast månadskostnad där allt ingår gör det oslagbart enkelt att ha en bil.

CUPRA storsatsar därför på privatleasing och den senaste nyheten är att även prestandasuven CUPRA Ateca, med 300 hästkrafter, fyrhjulsdrift och grymma prestanda, också går att privatleasa för endast 3 795 kr/mån.

Fördelarna med privatleasing är många. Till att börja med behöver du inte betala någon kontantinsats, och du behöver heller inte oroa dig för andrahandsvärdet. Till och med CUPRA Originalservice ingår i kostnaden.

Läs mer om CUPRA Ateca privatleasing

Gör det tryggt – inte tråkigt

Det är med andra ord ett tryggt och enkelt sätt att äga bil där nästan allt står med på samma faktura en gång i månaden. När privatleasingavtalet löper ut lämnar du helt enkelt tillbaka bilen, om du inte vill köpa loss den.

Att bilköparna inte längre behöver hålla sig till ett fåtal, utvalda och "färdigutrustade" bilmodeller vid privatleasing är en viktig nyhet. Nu finns alltså inte längre några hinder att privatleasa en spännande suv med riktigt imponerande prestanda – som ändå inte kompromissar med praktiska vardagsegenskaper för familjen.

Allt på en faktura

Vi har till exempel redan skrivit om designen på CUPRA Ateca och tekniken som gör bilen roligare att köra, bland annat med Brembobromsar (tillval), sex körprofiler som anpassar bilens egenskaper och progressiv styrning.

CUPRA Ateca kan privatleasas för 3 795 kronor per månad vid 36 månaders avtal och max 3 000 mil. De fullständiga villkoren hittar du på länken nedan.

Läs mer om CUPRA Ateca privatleasing