Ta kål på tekniktrasslet på jobbet – med Sharp

Dator som hänger sig, blinkande skrivare, trasiga skärmar – anledningarna till att slita sitt hår på kontoret är många. Sharp har lösningen på din IT-huvudvärk.

Alla som någon gång har satt sin fotsula på heltäckningsmattan, känt lukten av artificiell cappuccino puttra och börjat räkna ned timmarna till lunch känner igen känslan av när tekniken strular på jobbet. Oavsett om det är en skrivare som vägrar spotta ut utskrifter, operativsystem som inte uppdateras eller en datormus som kräver att du ska uppdatera datorns drivrutiner – det finns inget som är så dränerande på en arbetsplats som teknikstrul.

Enligt en undersökning gjord för några år sedan uppger Sifo uppger nästan hälften att tekniktrassel orsakar irritation och konflikter i arbetsgruppen. I genomsnitt går nästan en och en halv timme per anställd och vecka åt till att hantera strulande it-lösningar, på många företag är siffran 2,5 timmar. Sharps mål är att göra företagens digitala arbetsplatser smidigare och snabbare genom att ta hand om allt som behövs på en arbetsplats, från datormus till IT-support. För trots att den digitala utvecklingen tar sjumilakliv varje år så är det många arbetsplatser som tampas med teknik och tjänster som inte fungerar, vilket spiller tid och frustration hos alla anställda. 

Ta kål på tekniktrasslet på jobbet – med Sharp

” Man vill bara att det ska fungera så man kan göra sitt jobb.”

Emma Åman, nordisk marknadschef på Sharp.

Tjänsten är helt anpassad utifrån dagens föränderliga kontorslandskap – har du arbetskollegor på länk, eller en frilansare som bara behöver en viss typ av utrustning? Sharp har arbetat för att ta fram en flexibel tjänst som är rörlig och anpassad efter dagens digitaliserade kontor. Alla produkter och tjänster kommer med full support och service och är plug-and-play för att slippa installationskrångel. De är dessutom försäkrade om olyckan är framme och anpassas efter ditt företags kontorssituation för att slippa ha produkter som blir stående utan att användas. Sharp återanvänder eller återvinner också allt som inte används i hållbarhetssyfte. Med en fast månadskostnad vet du exakt vad din utrustning kostar varje månad. 

Kort sagt så är tjänsten gjord för att vara enkel. Saker ska fungera på jobbet, så man slipper stå med händerna i sidan och försöka tyda felmeddelanden från en skrivare. Med rätt verktyg så kan du lägga all tid på jobbet som ska göras.

Läs mer: www.sharp.se/it-tjanster/arbetsplats-som-tjanst 

Ta kål på tekniktrasslet på jobbet – med Sharp

Om Sharp – gör er arbetsdag enklare
Alla arbetsplatser är idag digitala och med rätt verktyg förbättras både samarbete, kommunikation och lönsamhet. Det handlar om allt från din laptop, digitala möten och pappersutskrifter till kompletta mötesrum, betalsystem och fakturahantering. Med Sharps breda erfarenhet och kunskap, personliga närhet och starka lokala förankring säkerställer de att ni alltid har rätt förutsättningar, utbildning och verktyg för er digitala arbetsplats, utifrån era behov.

Rulla till toppen