Premium. En gång till – Audi Approved :plus

En erfaren och minutiöst genomgången Audi med fulla garantier är troligen det smartaste bilköpet man kan göra just nu – dessutom finns möjlighet till förmånliga finansieringsalternativ.

Advertisement

Audi Approved :plus är Audis begagnade bilar som har kontrollerats på över 110 punkter. Det är i stort sett som att köpa en ny bil, men till ett lägre pris och med direkt leverans.

Dessutom med en omfattande garanti som gäller ett år, där du får exempelvis garanti på interiör och komponenter som katalysator, partikelfilter, luftkonditionering samt vitala motordelar.

Likt ett nybilsköp kan du dessutom lägga till ett attraktivt serviceavtal – från 150 kronor per månad – som gör ägandet ännu tryggare. Därtill har Audi Försäkring låga premier och det går att välja mellan en rad finansieringsalternativ – och en del av Audis begagnade bilar kan man även privatleasa.

Audi Approved :plus finns tillgängligt för bilar som är upp till åtta år gamla med en maximal körsträcka på 15 000 mil. Så säkra är Audi på sina bilars kvalitet och välutbildade Audi teknikers kunnande att kontrollera och åtgärda eventuella fel. De har rätt verktyg, använder alltid originaldelar och har gått de senaste utbildningarna, vilket gör det tryggt och smidigt att äga en begagnad Audi.

Det finns över 500 Audi Approved :plus bilar för omgående leverans hos 46 återförsäljare från Ystad till Luleå.

Allt det här ingår i Audi Approved :plus

  • 12 månaders omfattande garanti
  • Checklista på 110 punkter
  • Finansierings- och leasinglösningar
  • Ersättningsbil
  • 10 dagars bytesrätt
  • Möjlighet till inbyte – Audi tar gärna emot din nuvarande bil

Med Audi Approved :plus får du en så gott som ny bil med samma solida kvalitetskänsla som i en helt ny Audi.

Se hela utbudet av bilar tillgängliga just nu!

Rulla till toppen