Tre nyheter från OSRAM som gör dig redo för vintern

Här är OSRAMs bästa följeslagare, för säker körning i vintermörkret.

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Pumpa däcken – var som helst

OSRAM TYREinflate 450 är din pålitliga följeslagare så att du slipper stå med ett platt däck mitt i vinternatten. Den fyller ett tomt däck på bara 3,5 minuter*, och den har en automatisk stoppfunktion som ger exakt rätt däcktryck. Dess belysta digitala display och inbyggda LED-ficklampa gör att du kan använda kompressorn i alla ljusförhållanden.

Den stabila konstruktionen håller kompressorn stilla när du använder den, och den smidiga kabelvindan hjälper dig att snabbt komma iväg. Dessutom kommer den med ett kit av 3 adaptrar för att fylla cykeldäck, bollar och andra uppblåsbara föremål. Med OSRAM TYREinflate 450 kommer du alltid att vara redo för vägen!

Läs mer om OSRAM TYREinflate 450 här.

Skapa ditt eget dagsljus – mitt i natten

När du kör på lands- och grusvägar på vintern är god sikt avgörande för din säkerhet. OSRAM LEDriving LED-bar FX500-CB SM GEN 2 ger dig extra när- och fjärrbelysning med upp till 3 750 lumen.

LED-baren ger en siktsträcka på upp till 380 meter och en färgtemperatur på 6 000 Kelvin, vilket ger ett dagsljusliknande förhållande. Dess speciella reflektordesign minskar bländning och ger en modern touch till ditt fordon. Monteringsflexibiliteten gör det enkelt att anpassa det till dina behov.

Läs mer om OSRAM LEDriving LED-bar FX500-CB SM GEN 2 här.

Mota höstmörkret med en smidig LED-bar

De korta dagarna och mörka kvällarna är ett hinder för många bilister på vintern. OSRAM LEDriving LED-bar VX500-CB är din lösning. LED-baren har lång livslängd och lyser upp vägen framför dig på ett imponerande sätt.

Med en räckvidd på upp till 238 meter och en färgtemperatur på 6 000 Kelvin, ger den ett dagsljusliknande förhållande som ökar din sikt och gör att andra trafikanter lättare ser dig. Dess tåliga konstruktion och höga kvalitetsmaterial gör den lätt och stryktålig, och den har testats för extrema förhållanden.

Och det bästa av allt, båda helljusen är ECE-godkända, så det är lagligt att använda på allmänna vägar. Dem är också monterbara på en mängd olika fordon, det här är en uppgradering du inte vill missa!

När vintern kommer knackande på din dörr, kom ihåg att OSRAM har de perfekta produkterna för att göra din körupplevelse så smidig och säker som möjligt. Kör säkert i vinter!

Läs mer om OSRAM LEDriving LED-bar VX500-CB här.

*baseras på fyllning av ett 13”-däck från 0 till 2,41 bar.

Rulla till toppen