André Nilsson tog hem segern i Husqvarna-tävlingen

I påskas hade vi en tävling tillsammans med Husqvarna där priset var robotgräsklipparen Husqvarna Automover 310E NERA med Epos-kit. Nu har vinnaren korats!

För att vinna behövde man svara rätt på ett antal bilrelaterade frågor. Den som lyckades bäst och kammade hem hela kalaset var André Nilsson från Jonstorp.

Grattis till vinsten André! Hur känns det?

– Det känns overkligt och såklart jätteroligt! Har i flera år gått och funderat på att införskaffa mig en robotgräsklippare, så när tävlingen dök upp var det en självklarhet att vara med och försöka vinna. Men att jag faktiskt skulle vinna vågade jag aldrig tro – turen brukar svika på chokladhjul och liknande. Så att vinna något av så här stort värde … helt sjukt!

Var blev premiärturen med robotgräsklipparen?

– Premiärturen blev kanske inte så oväntat: På gräsmattan hemma – han har fått jobba på hela dagarna sen installationen av maskinen utfördes!

Har ni hunnit döpa robotgräsklipparen än?

– Absolut! Efter noga övervägande har vi döpt honom till Kloker. Det är en väldigt intelligent maskin, som dessutom går helt utan begränsningskabel.

Vad är det bästa med robotgräsklipparen?

– Oj … var ska jag börja… Installationen utfördes av Husqvarnas partner Bepps. Proffsiga grabbar som utförde installationen snabbt och smidigt. Robotgräsklipparen är utrustad med Husqvarnas Epos-kit – detta gör att gräsklipparen går helt utan begränsningskabel och använder sig istället av satelliter för att positionera sig på gräsmattan. Den har även en EdgeCut-funktion vilket gör att den kommer närmare kanterna och därför minskar behovet av att trimma kanterna på gräsmattan. Men det bästa av allt: Nu kan jag ägna mig åt annat och alltid komma hem till en nyklippt gräsmatta!

Grattis än en gång säger vi på auto motor & sport till vinnaren André Nilsson. Lycka till med nya familjemedlemmen Kloker!

Rulla till toppen