3 produkter du behöver på husbilsresan i sommar

OSRAM erbjuder innovativa produkter som hjälper dig att hantera oväntade utmaningar längs vägen. Låt oss berätta om tre av dem, hur de fungerar och hur de kan rädda dagen om oturen skulle vara framme.

Sommar betyder semester, ledig tid och nya upptäcktsfärder med husbilen eller husvagnen. Men utöver kylbox och solstolar är det också viktigt att tänka på de mindre roliga situationer som kan uppstå – och vad du behöver för att ta dig ur dem.

Laga punkan med TYREseal KIT

Det kan ligga en spik på vägen. Någon kan ha slängt en glasflaska på parkeringen. Till och med en vass sten kan borra sig genom ett däck om man har otur.

Men med ett OSRAM TYREseal KIT i bagaget behöver konsekvenserna av en punktering inte bli så stora. Kitet innehåller en flaska däcktätningsmedel, en kraftfull kompressor och en praktisk förvaringsväska. Med hjälp av avancerad partikelgel-teknik kan vätskan täta hål som är upp till 6 millimeter stora, och med kompressorn kan du pumpa upp däcket igen snabbt och enkelt, utan vare sig verktyg eller domkraft.

Efter att ha använt OSRAM TYREseal KIT kan du köra upp till 20 mil för att få ditt däck permanent reparerat eller bytt, vilket sparar både tid och pengar. Tätningsmedlet kan sköljas bort, så att du slipper köpa ett nytt däck om det gamla kan repareras. Med sin kompatibilitet med fordonets övervakningssystem för däcktryck (TPMS) är OSRAM TYREseal KIT ett bra val för de flesta

fordon.

Läs mer om OSRAM TUREseal KIT här.

Underhållsladda med OSRAM BATTERYcharge 906

Ibland kommer man till platser där man bara vill stanna. Länge. Men ett bilbatteri gillar inte att vara oanvänt. Även små belastningar kan dränera strömmen på ett par veckor. Om du vet att du ska stå kvar ett tag på samma plats, och du har ett eluttag tillgängligt, är det därför alltid en bra idé att koppla in en batteriladdare.

OSRAM BATTERYcharge 906 är en smart batteriladdare och batteriunderhållare som fungerar för både 6 och 12 volt. Med laddningscykler i flera steg, 7 steg för litiumbatterier och 9 steg för blybatterier, säkerställer BATTERYcharge 906 optimal batteriprestanda och livslängd.

Den digitala displayen gör laddningen enkel, och med skydd mot fel polaritet och kortslutning kan du vara säker på att ditt batteri är i goda händer. När batteriet är fulladdat övergår laddaren automatiskt till underhållsläge, vilket garanterar att ditt batteri alltid är redo för nästa äventyr.

Läs mer om OSRAM BATTERYcharge 906 här.

Helgardera dig med OSRAM BATTERYstart 300

Ingen vill sitta fast med ett dött batteri, särskilt inte långt hemifrån. OSRAM BATTERYstart 300 är en kompakt men kraftfull hjälpstartare som hjälper dig att komma tillbaka på vägen snabbt. Med sin litium-kobolt-teknik är den kraftfull nog att starta även lite större fordon. Den kan hantera bensinmotorer på upp till 6 liter, och dieselmotorer på upp till 3 liter.

Trots sin lilla storlek kompromissar BATTERYstart 300 inte med kraften. Den levereras med intelligenta säkerhetsklämmor som skyddar mot fel polaritet, kortslutning och strömrusning. Dessutom har den en stark LED-lampa och fungerar som en powerbank, så du kan ladda dina elektroniska enheter på resan. Koppla bara in en USB-kabel, och du är redo att fortsätta äventyret.

Oavsett om du planerar en långresa eller bara en kort utflykt med din husbil eller husvagn, kan du lita på att OSRAM:s produkter hjälper dig att hantera oväntade situationer och säkerställa att din resa blir så bekymmersfri som möjligt. OSRAM TYREseal KIT ser till att du snabbt och enkelt kan fixa punkteringar, OSRAM BATTERYcharge 906 håller ditt batteri i toppskick, och OSRAM BATTERYstart 300 garanterar att du aldrig behöver oroa dig för ett dött batteri.

Läs mer om OSRAM BATTERYstart 300 här.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Rulla till toppen