Nr 20/2006: Nya Volvo C30 provkörd!

Allt om Volvos nya trendcoupé C30, inklusive den första provkörningen! Välj rätt låda – vi testar om det ska vara manuell eller automat? Test av...
Annons

Allt om Volvos nya trendcoupé C30, inklusive den första provkörningen! Välj rätt låda – vi testar om det ska vara manuell eller automat? Test av bilen som har en turbomotor att drömma om – BMW 335i. John Argelander är kär i en maxad Mustang, en Shelby GT500. Provkörning av Alfas undersköna 8C Spider. Beg-test av populära Audi TT.

PROV: Ford Shelby GT500. Än en gång har den legendariske Carroll Shelby lagt sin hand vid en Ford Mustang. Resultatet? Giftigt…
Reportage: Volvo C30. Präktiga Volvo har skapat en ny bil som präglas av en frän design och ungdomlig lekfullhet. Vi har träffat designern, projektledaren – och bilen.
PROV: Volvo C30. Hur bra är C30 i verkliga livet? auto motor & sport är inte med i juryn till årets bil, men det är vår polska kollega, som dessutom redan provkört bilen – och han blev förvånad.
TEST: BMW 335i Coupé. Nya coupén har inte ens backspeglarna gemensamt med sedanen. Och hur bra är den egentligen med nya turbomotorn?
TEST: Automat eller handarbete? Dagens automater är snålare, snabbare och sportigare än sina föregångare, men frågan är hur de räcker till mot de senaste manuella växellådorna.
ams unga team: Racinghögskolan. Vår ungdomssatsning formades i somras om till ams Racinguniversitetet. Där fick några unga talanger bästa möjliga support, med Kenny Bräck, Jan ”Flash” Nilsson och Eje Elgh som lärare och coacher.
Beg-analys: Audi TT. Ögat måste ha sitt och TT levererar skönhet och myskänsla som få andra. Men under den vackra ytan finns lite trubbel…
Alfa 8C Spider. Produktionsversionen av coupémodellen har premiär i Paris och i samband med det provkör vi det öppna Spider-konceptet.

Annons
Annons
Rulla till toppen