F1: Visst är det Heidfeld i Renault F1

Precis som vi förutspått blir det Nick Heidfeld som ersätter skadade Robert Kubica i Renault F1. Heidfeld fortsätter testerna med teamet närmast i Barcelona. Nick...
Annons

Precis som vi förutspått blir det Nick Heidfeld som ersätter skadade Robert Kubica i Renault F1. Heidfeld fortsätter testerna med teamet närmast i Barcelona.

F1: Visst är det Heidfeld i Renault F1

Nick Heidfeld är tillbaka i F1, han ersätter den skadade Robert Kubica i Renault F1. ”Quick Nick” var snabbast under testerna i Jerez den dag han testade och fortsätter nu utvecklingen av nya bilen under testerna i Barcelona.

Nick Heidfeld gjorde ett starkt intryck på teamet under den testdag han körde i Jerez. Hedifeld kom, satte sig i den nya bilen och körde snabbt till sig dagens bästa varvtid.

– Jag trivdes med bilen med en gång och jag känner mig redan hemma i teamet, sa Heidfeld till brittiska media. Jag är tacksam för att jag fick chansen och glad att jag lyckades så bra från början.

Nick Heidfeld påpekade också att han försökt en tid att få en ny styrning i Formel 1 men att det inte lyckats. Han öste även en massa beröm över Renault-teamet och den nya bilen som har ett innovativt avgassystem.

Teamchefen Eric Boullier som meddelade teamets beslut att kontraktera Heidfeld sa samtidigt att "teamet ville ha en erfaren förare bredvid mer oerfarne Vitaly Petrov och Heidfeld är den idealiske ersättaren till Kubica."

Annons
Annons
Rulla till toppen