Arlanda Bilfestival 2014 – stort bildgalleri

Det här året regnade det inte – och vilken fest Arlanda Bilfestival blev! Över 700 sportbilar från 20 av Sveriges finaste klubbar ställde ut och det blev en makalös överdos som nästan slog knock på de tusentals besökarna. Njut av vårt bildgalleri med 120 högupplösta foton.
Annons

Jo, ett par droppar kom det på förmiddagen. Men mer blev det inte. Ni som var med på Arlanda Bilfestival förra året minns att himlen öppnade sig vid lunchtid och släppte sommarens värsta skyfall. Underligt nog ledde inte regnet till några sura miner hos deltagarna och helt uppenbart skrämde det inte bort bilentusiasterna till det här året.

Det var nämligen en mangrann (och kvinnogrann) uppslutning från fler än 20 sportbilsklubbar och över 700 bilar fanns på plats. Varje klubb fick välja ut en handfull bilar som ställde upp på ”parad” och vår konferencier Joakim Dyredand hade fullt upp med mikrofonen för att berätta om alla skönheterna.

Jaguar vara huvudpartner till eventet Arlanda Bilfestival 2014 och man hade bilar på plats för provkörning, inklusive välljudande F-Type. Ni som vill se hur det såg ut idag lördag kan bläddra i bildgalleriet nedan, 120 stora foton med några av Sveriges snyggaste sportvagnar.

Annons
Annons
Rulla till toppen