Frågor och svar om digital prenumeration (Premiummedlemskapet)

Hur blir jag Premiummedlem?

Du blir Premiummedlem på auto motor & sport och Recharge genom att klicka här. Det går i nuläget inte att prenumerera digital enbart på auto motor & sport eller Recharge.

Hur får jag tillgång till e-tidningen?

Om du valt erbjudandet där den digitala e-tidningen ingår har du också tillgång till den. Du kan läsa den här på sajten om du först loggar in med dina uppgifter eller i vår app som du kan ladda ned i Apples eller Googles appbutik.

Hur får jag tillgång till premiumnyhetsbrevet?

Vårt särskilda nyhetsbrev för Premiummedlemmar ger dig veckans bästa nyheter, utvalda och sammanfattade av en redaktör. Om du är Premiummedlem får du tillgång till det genom att logga in med ditt konto på auto motor & sport eller Recharge, klicka på användarikonen i menyn och sedan på "Nyhetsbrev".

Kan jag få ett kvitto på mina betalningar?

Absolut. Logga in på ditt konto och gå till betalningssidan. Där kan du klicka på "Skicka kvitto" för att få ett kvitto skickat till din mejl.

Kan jag fortfarande köpa tidningen digitalt här på sajten?

Ja, det går alldeles utmärkt! Det gör du här.

Kan jag fortfarande prenumerera på auto motor & sport-tidningen?

Absolut. Du som vill prenumerera på den fysiska pappersutgåvan av auto motor & sport kan klicka här.

Hur hanterar jag mitt Premiummedlemskap?

När det gäller betalningsuppgifter och annat loggar du in på din sida här på sajten, klickar på din användarikon i menyn och sedan på "Betalningar".

Jag har glömt mitt användarnamn eller lösenord.

Klicka här.

Jag vill ändra min prenumeration från papper till enbart digital

Börja med att säga upp din prenumeration på pappersutgåvan av auto motor & sport. Det kan du göra genom att logga in på www.dintidning.se/mina-sidor, eller genom att kontakta kundservice. Sedan kan du bli Premiummedlem här.

Behöver jag adressändra?

Nej, om du bara är Premiummedlem behöver du inte adressändra.

Jag kommer inte åt låsta artiklar?

Det kan bero på att du inte är inloggad på sidan. Då vet vi inte att du är prenumerant. Logga in med dina uppgifter så kan du läsa artiklarna.

Vad är det egentligen för innehåll som jag kommer åt som Premiummedlem?

Om du blir Premiummedlem på auto motor & sport och Recharge kommer du åt...

• Alla artiklar på auto motor & sport och Recharge, inklusive våra premiumartiklar som är särskilt framtagna för våra prenumeranter och som är längre och går djupare än våra vanliga nyhetsartiklar.

• Premiumnyhetsbrevet med veckans bästa nyheter sammanfattade av en redaktör – ett mejl som sparar mycket tid för dig som läsare.

• Vår unika begagnatdatabas där ägarna själva satt betyg på över 48.000 bilar. Det här är en mycket värdefull resurs när du ska köpa bil där du kan se direkt vad ägarna tycker och jämföra olika modeller.

• Alla tester, provkörningar och begagnattester. I dagsläget har vi över 3.700 tester i databasen. Läs mer om hur vi testar bilar.

• Du får också förtur till våra event.

Du kan också välja till e-tidningen – alltså den digitala versionen av papperstidningen.

Kan jag byta mellan olika Premiummedlemskap?

Ja, det går bra. Kontakta vår kundtjänst.

Jag är redan prenumerant på papperstidningen. Kommer jag åt artiklarna på sajten då?

Om du har minst en helårsprenumeration på auto motor & sport kommer du också åt allt material på sajten. Du måste koppla ditt konto till din prenumeration. Om du inte redan har ett konto kan du skapa ett här, annars loggar du in med dina uppgifter. Sedan går du till den här sidan för att koppla ditt konto till din prenumeration.

Varför tar ni betalt för artiklar på nätet?

Mediebranschen befinner sig i ett tufft läge. Hittills har artiklar ofta varit gratis att läsa och vi har kunnat visa annonser som "betalning". Den modellen kommer inte fungera lika bra i framtiden. Viktig konsumentjournalistik som du har nytta av tar tid och pengar att producera. För att kunna fortsätta erbjuda vassa biltester och intressanta reportage lanserar vi ett Premiummedlemskap, på samma sätt som många andra sajter och tjänster på nätet.

Vi väljer alltså att satsa istället för att dra ned på vår nyhetsbevakning som många andra tidningar.

Vill du bara läsa några få notiser i månaden går det bra även i fortsättningen. Men du som läser mer eller vill läsa till exempel ett långt test måste bli digital prenumerant.

Hur säger jag upp mitt Premiummedlemskap?

Logga in på din sida, klicka på användarikonen i menyn och sedan på "Betalningar". Där har du möjlighet att säga upp ditt Premiummedlemskap direkt utan att kontakta kundtjänst.

Svaret på min fråga finns inte här?

Då är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på pren.ms@egmont.se.