Rabatter för Premiummedlemmar

Du som är Premiummedlem på auto motor & sport och Recharge vet redan att du får läsa alla våra tester, granskningar och reportage – och kanske också att du får ta del av alla tusentals bilbetyg i begagnatdatabasen.

Som om inte det vore nog får du också förtur till våra event, ett exklusivt nyhetsbrev varje vecka och tillgång till ams-biblioteket med specialtidningar i PDF-format.

Nu tar vi nästa steg, som du kommer kunna spara hundralappar på: alla våra Premiummedlemmar får tillgång till exklusiva rabatter.

"Det här är ännu en anledning att bli Premiummedlem. Och det är bara början – vi kommer lansera fler rabatter framöver som blir exklusiva för vår Premiumklubb", säger Erik Söderholm, digital redaktionschef på auto motor & sport och Recharge.

Om du inte redan är Premiummedlem kan du bli det här.


Rabatt på däck

Vad: Michelin erbjuder 10 procent rabatt på 17-tumsdäck och mindre, samt 15 procent rabatt på 18-tumsdäck och större hos Euromaster. Beställ gärna på euromaster.se.

Bra att veta: Du får en kampanjkod som anges i kassan. Kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller privatkunder under perioden 15/4–31/12 2020.

Gör så här: Läs mer om hur rabatten fungerar här.

Rabatt hos Thule

Vad: 20 procent rabatt på Thules sortiment (t ex takboxar och cykelhållare). Rabatten gäller ej "aktiv med barn"-produkter vilket inkluderar barnvagn, cykelvagn, cykelbarnstolar, bärstolar.

Gör så här: Rabatten gäller i Thules fysiska butiker i Stockholm och Göteborg. Visa upp ditt medlemskapsbevis för att bevisa att du är Premiummedlem.

Rabatt hos MrCAP

Vad: MrCAP erbjuder 15 procent rabatt på alla behandlingar utom FormulaUreseleant och MasterTreatmentreseleant.

Gör så här: Rabatten gäller i Mr Caps rekondcenter. Visa upp ditt medlemskapsbevis för att bevisa att du är Premiummedlem.

 

Rabatt hos Pureest

Vad?: Bilvårdsföretaget Pureest erbjuder dig som Premiummedlem 20% rabatt på hela sortimentet.

Gör så här: Gå in på Pureest hemsida och ange den exklusiva rabattkod som ger dig 20 procent rabatt på hela deras sortiment. Rabattkoden hittar du här.