Alrik Söderlind

Alrik: Kylskåpens tid…?

Elbilar beskylls ofta för att vara känslokalla och ointressanta. Har du kört en har du kört alla – typ.     Visst ger eldriften härligt…

Alrik: Kylskåpens tid…? Läs mer»

PREMIUM Elbilar beskylls ofta för att vara känslokalla och ointressanta. Har du kört en har du kört alla – typ.     Visst ger eldriften härligt...

Alrik: Det kinesiska dundret

”Det känns nästan som om Charles gett upp, fast han har ett bra jobb, med export av bilar. Han berättar att många ungdomar inte är lyckliga.”

Alrik: Det kinesiska dundret Läs mer»

PREMIUM ”Det känns nästan som om Charles gett upp, fast han har ett bra jobb, med export av bilar. Han berättar att många ungdomar inte är lyckliga.”

Alrik: Sverige gör en Toyota!

”Det stora problemet med Sveriges bilpolitik är den havererade elbilspolitiken som kan få stora konsekvenser för ALLA som vill köra bil.”

Alrik: Sverige gör en Toyota! Läs mer»

PREMIUM ”Det stora problemet med Sveriges bilpolitik är den havererade elbilspolitiken som kan få stora konsekvenser för ALLA som vill köra bil.”

Alrik: Världarnas elbilskrig

”Vi ska komma ihåg att elbilsförsäljningen fortfarande ökar. I fjol såldes det 14 miljoner elbilar i världen, en ökning med maffiga 34 procent mot 2022, medan den totala bilmarknaden bara ökade med nio procent.”

Alrik: Världarnas elbilskrig Läs mer»

PREMIUM ”Vi ska komma ihåg att elbilsförsäljningen fortfarande ökar. I fjol såldes det 14 miljoner elbilar i världen, en ökning med maffiga 34 procent mot 2022, medan den totala bilmarknaden bara ökade med nio procent.”

Alrik: Lyxbil eller elbil?

”För mig blir det billigare att köra lyxbil som inte tappar i värde än en modern elbil – och så borde det inte vara.”

Alrik: Lyxbil eller elbil? Läs mer»

PREMIUM ”För mig blir det billigare att köra lyxbil som inte tappar i värde än en modern elbil – och så borde det inte vara.”

Alrik: Riktiga män kör elbil

År 2035 är ”riktiga mäns” motargument slut och de kommer dra ut kontakterna och sladda iväg med sina bilar. Hejdå avgasbilar, hej symaskiner!

Alrik: Riktiga män kör elbil Läs mer»

År 2035 är ”riktiga mäns” motargument slut och de kommer dra ut kontakterna och sladda iväg med sina bilar. Hejdå avgasbilar, hej symaskiner!

Alrik: Back till billigt!

Därför kan kinesisk bilindustri bli vår räddning. ”En fara driver ofta fram nya lösningar, som blir mycket bättre.”

Alrik: Back till billigt! Läs mer»

PREMIUM Därför kan kinesisk bilindustri bli vår räddning. ”En fara driver ofta fram nya lösningar, som blir mycket bättre.”

Alrik: Elbilsvintern

”Har jag och alla som förespråkat elbilar haft fel?” I Alriks senaste ledare skriver han om elbilens plats – vad är din åsikt?

Alrik: Elbilsvintern Läs mer»

PREMIUM ”Har jag och alla som förespråkat elbilar haft fel?” I Alriks senaste ledare skriver han om elbilens plats – vad är din åsikt?
Rulla till toppen