Bilsalonger

Vlogg: Alrik på Münchens bilsalong

Bilsalongen IAA i München visade en klar obalans mellan "bilvärldens stormakter". Vilka är vinnarna och förlorarna? Följ med på en rundtur på mässan med Alrik.

Film: Alrik spanar in nya Tesla Model 3

Den viktigaste bilen på bilmässan IAA Mobility i München? Mycket möjligt. Här tittar Alrik närmare på Tesla Model 3 och berättar om alla dess nyheter.

Film: Flopparna på Auto Shanghai 2023

På Shanghais bilsalong gör tillverkarna vad de kan för att locka publik. Alrik stöter på både det ena och det andra i negativ bemärkelse – men vilka är värst?

Film: Guldkornen på Auto Shanghai 2023

Alrik har inte bara gröna fingrar, han är även i sitt esse när han går runt bland bilnyheterna på Shanghais bilsalong. Dessa var bäst i år, enligt honom.

Film: Alrik på världens största bilsalong

Frågorna är många när det kommer till den växande elbilsmarknaden, inte minst den kinesiska. Alrik tar med oss på en tur och pratar nyheter, lite historia och eldrivna cabbar.

Film: Följ med Alrik till Shanghai!

På megamässan i Shanghai fanns över 170 utställare på plats och över 100 premiärvisningar. Följ med Alrik till världens största bilsalong!
Shanghai bilsalong 2023

Bilbävning på Shanghais bilsalong

PREMIUM På världens största bilsalong satt de gamla traditionstyngda biltillverkarna i baksätet. De kinesiska tillverkarna leder utvecklingen. Följ med!

Genevemässan 2021 kan bli av ändå

Palexpo som äger mässfastigheten i Genève vill anordna en bilsalong 2021 trots att arrangören ställt in. Risken är för stor om man missar ett år, menar vd Claude Membrez. Samtidigt uttrycker han skepsis till arrangörens säljerbjudande: "Summan är enorm!"
Rulla till toppen