Biltester

Tyck vad du vill om bilens exteriöra design – det är på insidan av BMW i7 du vill och ska vara.

BMW i7 testad: Elbilen med en insida du aldrig vill lämna

PREMIUM Sedan den första 7-serien presenterades 1977 har modellen varit förknippad med den högsta nivån av kördynamik, komfort och teknisk know-how. Nu är det dags för den sjunde generationen att visa elbilskonkurrensen var skåpet ska stå. Kan den eldrivna lyxsedanen roffa åt sig kronan? Det tar vi reda på.

TEST: 14 sportiga bilar i Alperna – vem blir Bergskungen?

PREMIUM Ibland får man tänka lite större: fjorton bilar, ett par hundra meter ovanför havet – ams söker en värdig bergskung. En bil som levererar körglädje långt borta från jämna banor och som trollar fram ett leende på varje höjdmeter men även på väg till och från bergspassen.
M4 CSL förmår att begeistra sin förare på alla sätt och vis.

Nya BMW M4 CSL testad: lätt, inte lagom

PREMIUM Efter två generationer av GTS-modeller dammar BMW av CSL-förkortningen och klistrar emblemet på M4:ans kolfiberbaklucka. Vad som har hänt på och under karossen tar vi reda på både på landsväg och på bana!
Bilåret 2022 innehöll såväl höjd- som lågpunkter.

Testlaget och läsarna: De var årets bästa bilar 2022

PREMIUM Redan år 2021 hade majoriteten av testbilarna en elkabel i front eller akter. Under teståret 2022 fortsatte vi på det spåret och speciellt elbilarna tog en allt större del av kakan – precis som de gjorde försäljningsmässigt i Sverige. Det har blivit dags att summera teståret, utse vinnarna och inte minst ge våra personliga tillbakablickar.
Det (nya) ljuva livet i form av Ferrari Roma imponerar med överlägsen stabilitet i alla lägen.

TEST: Ferrari Roma – en av de vackraste hingstarna

PREMIUM Ferraris klassiska essens ligger inte så mycket i högpresterande mittmotorbilar som i GT-vagnar som lämpar sig alldeles utmärkt för långresor. Nya Ferrari Roma är rötterna trogen – men klarar sig även förvånansvärt bra på bana.

Test: Rallymästaren Lancia Delta HF Integrale Evo 2

PREMIUM Det skapades bättre historier förr. Som den om Lancia Delta som i Integrale-utförandet inte bara vände upp och ned på rally-VM utan som även satte våra unga hjärtan i brand. Dags för lite nostalgi alltså, vi har nämligen åkt till Hockenheim med en Evo 2. Kan det bli bättre?
Rulla till toppen