Premium

Alrik: Back till billigt!

PREMIUM Därför kan kinesisk bilindustri bli vår räddning. ”En fara driver ofta fram nya lösningar, som blir mycket bättre.”
Nio ET5 Touring

PROV: Nio ET5 Touring – elkombin

PREMIUM Elbilar finns det många att välja på – tills du vill ha en kombi. Men nu kommer Volvo V60-stora Nio ET5 Touring. Och redan är batteriet uppdaterat.
Mercedes-AMG GT 63 4Matic+

PROV: Mercedes-AMG GT 63 4Matic+

PREMIUM Nya AMG GT växer på samtliga håll och fokuserar mer på vardagssport än tidigare. Men hur övertygande är übercoupén egentligen?

PROV: BYD Dolphin – folkvagnen

PREMIUM Kinesiska BYD är på god väg att passera Tesla och bli världens största elbilstillverkare, och lilla Dolphin är nyckeln. Snart kommer den hit – vi har provkört!
En bjässe på fem meter, men axelavståndet är inte lika gigantiskt: 2,83 meter. Takutrymmet bak har tjänat på kombikarossen. Det kommer en film från provkörningen på vår Youtubekanal – in och titta!

PROV: Saab 9-5 Sportcombi

PREMIUM Det är tio år sedan Saab gick i konkurs. Vi har kört en av drygt 30 tillverkade exemplar av Saab 9-5 SportCombi årsmodell 2012. Hade den kunnat rädda Saab?

Film: Vi provkör Volkswagen ID.7

PREMIUM Volkswagen tar nya tag i elbilskriget med ID.7 som ska kännas mer premium och ombonad än ID.4 och ID.5. Hur bra har de lyckats?

TEST: Porsche 911 Dakar – idealspåraren

PREMIUM På Nordslingan finns inga tracklimits då säkerhetszonerna är obefintliga, eller? Porsche 911 Dakar har en annan uppfattning och hittar en hel del genvägar.
Rulla till toppen