Tidningen

Nya numret: Tesla Model Y går på pumpen i elektrisk sexkamp

Den 8 juni finns ams nummer 13/2021 i butik. Som prenumerant får du den flera dagar tidigare – och en massa andra förmåner! Har du en (digital) prenumeration kan du läsa redan nu! I det här numret sätter vi betyg på alla elbilar som finns i Sverige.

Nya numret: Är bästa familjesuven en elbil eller en laddhybrid?

Den 27 april finns ams nummer 10/2021 i butik. Som prenumerant får du den flera dagar tidigare – och en massa andra förmåner! Har du en (digital) prenumeration kan du läsa redan nu! Vi redogör också för riksdagspartiernas ställning när det gäller förmånsvärden.

Nya numret: Tre laddade vardagshjältar!

Den 13 april finns ams nummer 9/2021 i butik. Som prenumerant får du den flera dagar tidigare – och en massa andra förmåner! Har du en (digital) prenumeration kan du läsa redan nu! Vi har kört hajpade busbilen Toyota GR Yaris.

Nya numret: Bakhjulsdriven körglädje med BMW M4 Competition!

Den 30 mars finns ams nummer 8/2021 i butik. Som prenumerant får du den flera dagar tidigare – och en massa andra förmåner! Har du en (digital) prenumeration kan du läsa redan nu! Vi granskar infotainmentsystem och provkör Volvo P1800 Cyan!

Nytt nummer: Mustang Mach-E möter Polestar 2

Den 16 mars finns ams nummer 7/2021 i butik. Som prenumerant får du den flera dagar tidigare – och en massa andra förmåner! Har du en (digital) prenumeration kan du läsa redan nu! Vi testar härliga prestandasuvar – och strålkastare.

Nya numret: Vi har kört nya Porsche GT3!

Den 16 februari finns ams nummer 5/2021 i butik. Som prenumerant får du den flera dagar tidigare – och en massa andra förmåner! Har du en (digital) prenumeration kan du läsa redan nu! Vi provkör nya Porsche GT3 och tar ett rejält snack med Christian von Koenigsegg.

ams 4/2021: Duellen VW ID.4 mot Volvo V90

Den 2 februari finns ams nummer 4/2021 i butik. Som prenumerant får du den flera dagar tidigare – och en massa andra förmåner! Har du en (digital) prenumeration kan du läsa redan nu! Här är det mustiga innehållet.
Rulla till toppen