16/2010: Sveriges 10 bästa bilköp!

Glöm Sveriges 10 storsäljare, här är tio bilar som är skojigare, roligare, rymligare och mer… BMW M3 fyller 25 år. Vi firar och kör alla...
Annons

Glöm Sveriges 10 storsäljare, här är tio bilar som är skojigare, roligare, rymligare och mer… BMW M3 fyller 25 år. Vi firar och kör alla fyra generationer, inklusive nya M3 GTS. En annan jubilar är Range Rover som fyller 40 år – och vi hyllar självklart även suv-farfar. Vi testar tre superbilar och tar reda på vem av dem som är snabbast på Ringen. Vad vet du om A7 Sportback? Vi ger dig allt om Audis nya lyxcoupé. Provkörning av nya VW Sharan – en riktigt bra familjebil. Dessutom tar vi en titt på XC60-konkurrenten BMW X3, undersöker hur Toyota MR2 är som begagnad och mycket mer.

Härlig BMW-kavalkad och Audi A7! En större BMW X3 närmar sig och vi är allra först med allt du behöver veta om Audi A7 Sportback. (Observera att det råder bildförbud på A7 Sportback till måndagen den 26 juli.)
R8, SLS och 911. Vi utvärderar sportbilseliten på och kring Nürburgring. Missa inte bildspelet i e-Mag.
Fartdåren Fredrik Huldt drog till Ascari för att lufta alla generationer BMW M3 inför den riktiga utmaningen – första provkörningen av nya hårda BMW M3 GTS. Dessutom bildspel i e-Mag.
Provkörningar av Subaru Legacy 2,5 GT, Volkswagen Sharan och en begagnad Toyota MR2.
De bästa bilköpen. Är det verkligen en V70 eller Passat du ska köpa. Vi dukar upp tio bättre alternativ.
Full attack i ny rallyutmanare. Läckra Cittra DS3 u rallyskrud är provad.
40 år av rävjakt och djungelturer. Brittiska överklassaren Range Rover i samtliga upplagor. Dessutom extra bildspel i e-Mag.
Detta och mer i auto motor & sport nummer 16!

Annons
Annons
Rulla till toppen