Undersökning: Bensin eller diesel – bäst för dig!

Stor undersökning - är bensin eller diesel bäst för dig? Grymma sportbilar i test, Jaguar F-Type R Coupé mot Audi, Nissan och Porsche. Allt om ansiktslyfta 3-serie och nya Passat. Första provet av Citroën Cactus, test mellan BMW i3 och e-Golf, BMW Z3 och Z4 som beggade, test av Alfa Romeo 4C och mycket mer.
Annons

Undersökning: Bensin eller diesel - bäst för dig!
Klicka för större bild.

Stor granskning. Nya, snåla bensinare ger dieseln en match. Och runt hörnet står hybrider och elbilar. Vad är bäst för dig? Vi har svart på vitt efter att ha testat 20 bilar.

Sportbilstest. Jaguars snyggaste bil på 30 år har fått ett tak. Här sätts F-Type coupé på seriöst prov mot sportbilsvärldens giganter. Jaguar F-Type R Coupé utmanas av Audi R8 5,2 FSI, Nissan GT-R och Porsche 911 Turbo S. 

Test. Golf är mästaren i klassen sedan 40 år. Men klarar en elkonverterad Golf kampen mot en hightechelbil från BMW, som är både snabbare och billigare? Vi testar e-Golf mot BMW i3 för att kora den bästa citybilen.

Första provkörningen av Citroën Cactus. Bilen som flörtar med sinnena och Citroëns rötter. Nu får vi veta hur den är att köra också.

Nyheter. Allt om ansiktslyfta BMW 3-serie och nya Volkswagen Passat som erbjuder allt från laddhybrider till hypermoderna infotainmentsystem. Men också en titt på konkurrenterna från Jaguar, Volvo, Audi, Ford och Citroën.

Begduellen. En otroligt jämn syskonstrid mellan BMW:s taklösa Z-bilar. Är nyare alltid bättre? Man lever bara en gång och vi korar vinnaren – är det Z3 eller Z4?

Provkörningar. Jeep Cherokee, Volvo V40 D4 och BMW X5 eDrive.

Första testet. En av decenniets mest hajpade bilar ska äntligen få bekänna färg.  Alfa Romeo 4C en konkurrent till Porsche Cayman? Ja och nej. Ja, för att den erbjuder en helt annan bilupplevelse än Porschen. Och nej, eftersom den just erbjuder en helt annan bilupplevelse.

Som vanligt. Krönikor, prislistan, backspegeln, vagnpark, bilägarskolan och mycket mer.

Annons
Annons
Rulla till toppen