Bilder på Applebilen avfärdas som ren spekulation

Alla undrar hur Apples bil ska se ut – om det nu är någon bil under utveckling. Och amerikanska Motor Trend tror sig ha svaret.

Det finns många tecken på att något är på gång hos Apple, som lockat över flera viktiga personer från andra företag i bilindustrin. Många gissar att projektet går ut på att bygga en bil.

Motor Trend har tagit fram illustrationer och en film på hur Apples nya elbil skulle kunna se ut men hela artikeln avskrivs som "ren spekulation" av sajten 9to5Mac.

Applebilen får enligt Motor Trend trådlös laddning och ett glastak som har stöd för förstärkt verklighet – till exempel genom att visa vägen eller vilken fil föraren ska ligga i direkt i rutan. Applebilen får inga vanliga strålkastare utan ett "ljusband" som ser ut ungefär som antennlinjerna på en iPhone. Ljusbandet fungerar också som blinkers.

Det finns heller inga konventionella dörrar utan en "måsvingedörr" på varje sida som öppnar för både främre och bakre raden. En retrodetalj från gamla bilar som gör comeback är täckta bakre hjulhus, för att sänka luftmotståndet. Motor Trend skriver att Applebilen blir "en helt fantastisk familjechaufför som känner familjen och allas scheman".

Eftersom Apple inte släppt några detaljer om bilen – eller ens bekräftat att det faktiskt ska lanseras en bil – är det förstås inte konstigt att det spekuleras. Vad skulle du tycka om Applebilen såg ut så här?

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Jag tycker Applebilen borde se ut precis så här!
Ja
11
113
Nej