LeEco LeSee är ett knepigt namn på en riktigt snygg elbil

LeEco LeSee är ett knepigt namn på en riktigt snygg elbil

Du som är ute efter ett alternativ till Tesla Model S kanske inte behöver titta längre än så här.

LeEco LeSee är en fyradörrars sedanmodell i konceptform som ser riktigt läcker ut men frågan är hur många av designdetaljerna som följer med till produktionsbilen. Ett exempel är att backspeglarna ersätts med kameror. Det har vi sett många gånger förut på andra konceptbilar.

Det ser ut som att LeEco LeSee har ett glastak som sträcker sig ända från motorhuven till bakluckan. Bilen har dessutom förbluffande små dörrar på grund av de intressanta "vecken" längs karossidorna. Designen ger lite Porsche Panamera-vibbar.

LeSee kan köra själv och då kan ratten fällas ned, och bilen kan laddas trådlöst. Än så länge finns inga tekniska detaljer kring drivlinan så du som vill veta hur stark och snabb den blir får helt enkelt vänta och se.

Det finns dock några kluriga detaljer kring bilen.

Dels beskrivs LeSee som "världens första självutvecklande bil", och i den första filmen kan vi se att det förmodligen handlar om att mjukvaran kan uppdateras automatiskt – men det finns ju redan hos Tesla.

Dels ska LeSee erbjuda ett isolerat utrymme för varje passagerare för att de inte ska störa varandra med musik eller film. Det borde ju rent tekniskt kunna åstadkommas med ett par hörlurar men vi anar att det är mer invecklat än så...

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Jag tycker den här elbilen var riktigt snygg!
Ja
70
116
Nej