Testa själv: Så snabbt kommer du fram med Hyperloop

Hur lång tid skulle det ta att åka till jobbet eller på semesterresa med Hyperloop? Det kan du testa i den här kalkylatorn! Knappa in vart du vill åka och klicka på "Visa" så får du svaret.

Tanken med Hyperloop är ungefär densamma som för "rörpost". Hyperloop består alltså av ett luftrör med lågt tryck där passagerare eller varor trycks fram i upp till 1.200 km/h.


Testa här

...eller testa några färdiga sträckor: Stockholm–Göteborg, Stockholm–Malmö, Stockholm–Sundsvall, Malmö–Köpenhamn, Göteborg–Karlstad, Sundsvall–Luleå, Stockholm–Berlin, Stockholm–London, Göteborg–Oslo, Stockholm–New York, Stockholm–Rom, Stockholm–Arlanda, Stockholm–Bangkok, Malmö–Kanarieöarna, Stockholm–Tokyo

Den här sidan har ingen koppling till företagen som vill bygga Hyperloop-projekt utan är helt fristående. Siffrorna är inte officiella utan räknas ut med hjälp av en formel som baseras på uppgifter om hur snabb Hyperloop blir, med hänsyn tagen till acceleration och inbromsning. Siffran för kollektivtrafik (om den visas) kommer från Google Maps och siffran för flygtid (om den visas) är beräknad med hjälp av en formel som baseras på normal flygtid med hänsyn tagen till takeoff och landning, men den inkluderar inte transfertid in till stadens centrum.

Jag ser fram emot Hyperloop!
Ja
76
12
Nej