Volvo avslöjar mer av självkörande elbilen (?) 360c i andra filmen

Bit för bit får vi veta mer om Volvos självkörande elbil (?) 360c. Här ser vi spännande detaljer i andra filmen. Kan du tolka dem?

Volvo avslöjar mer av självkörande elbilen (?) 360c i andra filmen
Det här ser ut att vara en del av fronten, med en tydligt upplyst Volvo-logotyp i mitten av grillen.

Volvo Cars har släppt den andra "teasern" under namnet 360c. I den här filmen får vi se exteriördetaljer av bilen, vilket bara det är en bekräftelse av att 360c är en bilmodell.

Det vi ser är en avancerad exteriörbelysning, kanske uppbyggd med oled-teknik som är både mycket tunn och går att böja. Vi gissar att det vita ljuset hör till fronten och det röda borde rimligen vara en del av aktern.

Volvo Cars berättar inga fler detaljer, mer än att detta är framtidens resor och att restiden kanske spenderas på rätt sätt. Vilket är en indikation på att det förmodligen handlar om en självkörande bil. Formatet pekar mot en suvmodell, vilket stämmer bra mot vad Volvo berättat hittills.

Kan det här vara en del av fronten? Och vad är det i så fall som sticker ut på höger sida? En kameraplacering?

Det här borde vara det vänstra, bakre hörnet på bilen. Den detalj som har siffran "360" sticker upp som en fena och det är frågan om vad den här detaljen har för funktion. Kan det även här vara frågan om en kameraplacering?

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Jag tror att 360c är en självkörande elbil från Volvo.
Ja
20
4
Nej