Köp en e-Golf – och var med och bygg den

Köp en e-Golf – och var med och bygg den

Volkswagen öppnar upp möjligheten för sina kunder att komma till Volkswagens "Transparent factory" i Dresden och assistera vid tillverkningen av sin e-Golf. Kunderna ska under vägledning av fabrikens experter helt enkelt kunna hjälpa till vid tillverkningen. 

Till exempel kan man få hjälpa till med monteringen av instrumentpanelen, kylaren eller ge en hjälpande hand när drivlinan sätts ihop med chassit.

För Volkswagen är detta ett sätt att bredda sin elektromobilitets-upplevelse.

"The Transparent Factory är Volkswagens skyltfönster för e-mobilitet. Utöver provkörningar, konfigurering och leverans av e-Golf, innebär detta ännu en möjlighet att följa produktionen. Med oss kan kunden inte bara närvara vid produktionen av sin bil, utan också själva bli involverade. Elektromobilitet som man kan ta på: detta är unikt i motorvärlden," säger Arnd Meyer-Clasen, säljchef på Volksvagen.

Skulle man finna detta intressant kan det bokas i samband med att man beställer sin e-Golf. Priset? 390 euro – och då ingår en matbiljett med ett värde av 50 euro så man kan äta i Volkswagens restaurang efter avslutat arbetspass.    

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Detta kommer jag nappa på!
Ja
269
91
Nej