Teslaägarna har blivit bönhörda – fler servicecenter på gång

Tesla ska öppna fler servicecenter i Sverige, och avlasta de redan existerande servicecentren i Malmö, Göteborg och Stockholm. På Teslas hemsida kan man se att...

Annons
Annons

Tesla ska öppna fler servicecenter i Sverige, och avlasta de redan existerande servicecentren i Malmö, Göteborg och Stockholm.

På Teslas hemsida kan man se att det nu upprättas servicecenter på tre platser i Sverige. Ett i Stockholm, ett i Linköping och ett i Umeå. Enligt Tesla Club Sweden finns omkring 300 Teslor från Sundsvall och norrut. Bilar som idag måsta ta sig den långa vägen till Stockholm för att kunna servas.

Servicecentret i Linköping kommer också att avlasta de redan befintliga servicecentren i storstäderna Precis som det i Segeltorp i södra Stockholm.

Lanseringen av Tesla Model 3 är såklart en starkt bidragande orsak till det ökade behovet att servicecenter. Hittills har 3.490 Model 3 registrerats i år. Det är mer än 2.000 bilar fler än den näst mest registrerade elbilen, Renault Zoe som registrerats i 1.470 exemplar.

Teslaägarna har blivit bönhörda – fler servicecenter på gång
 
Annons
Annons
Rulla till toppen