Våldsam krock får Tesla Model X att delas i två delar

Våldsam krock får Tesla Model X att delas i två delar

En allvarlig krock mellan en Tesla Model X och en Nissan GT-R ägde rum i förra veckan i Hallandale Beach, Florida i sydöstra USA.

Olyckan skedde i en korsning där en vit Nissan GT-R av okänd anledning körde mot rött ljus och kraschade in i en svart Tesla Model X. Smällen var så kraftfull att den svarta Teslan delades i två delar.

Mirakulöst nog har inga allvarliga skador rapporterats från platsen och med tanke på att bakaxeln slitits loss från Teslan kan man tacka högre makter att ingen befunnit sig i baksätet. Även personerna i GT-R:en klarade sig utan livshotande skador trots att fronten blev ordentligt tilltufsad.

Enligt vad Drivetribe uppger slutade färden för GT-R:en först längre ner på gatan där bilen körde in ett träd och blev stående i ett rökmoln. Även en svart Volkswagen Golf och en röd Ford Mustang cabriolet som befunnit sig nära krocken blev skadade av flygande bråte.

Värt att notera är att Teslan tack vare sin låga tyngdpunkt klarat sig ifrån att välta. Ser man till en "vanlig" SUV eller crossover hade många utav dessa vält och skadan kunnat bli ännu värre. Trots det är det svårt att undgå att Teslan faktiskt delades i två delar.

 
Fy sjutton, tur ingen satt i baksätet på Teslan!
Ja
214
15
Nej