Tesla Model 3 som kombi – såhär hade den kunnat se ut

Att Tesla kommer bygga en kombiversion av Model 3 är antagligen näst intill uteslutet, men fram tills och om den byggs går det bara att föreställa sig hur den skulle kunnat se ut.

Annons
Annons

Autoevolution rapporterar om att designern Kleber Silva flera gånger tidigare har skapat olika tolkningar av hur kommande bilmodeller kan se ut. Nu har konstnären publicerat ett nytt koncept: Tesla Model 3 Touring. 

Fronten ser ut som en standardversion av Model 3, men förändringarna är betydligt större baktill eftersom konstnären har designat om hela bakpartiet, så att bilen har utseendet som en kombivariant. 

Vad det ser ut som är att Tesla Model 3 Touring använder sig av Mercedes-Benz CLA Shooting Brake som inspiration till en design som man antingen älskar eller hatar. 

Men det verkar som att vi kommer få vänta på Tesla Model 3 som kombi. Elon Musk har fullt upp med Model Y och Cybertruck som är nästa modell som laneras från Tesla, följt av uppdaterade versioner av Model S och Model X. Dessutom har vi ju Tesla Roadster att se fram emot.

 
Annons
Annons
Rulla till toppen