Beskedet: Nu öppnar Polestar Space i Göteborg och Stockholm

Möjlighet att provköra Polestar 2 kommer finnas från slutet av juli.

Beskedet: Nu öppnar Polestar Space i Göteborg och Stockholm
Polestar Space i Göteborg slår upp portarna den 10 juli.

Den 10 juli på Kungsportsavenyn 25 i Göteborg och den 17 juli på Norrlandsgatan 5 i Stockholm. Där och då öppnar Polestar sina första showroom i Sverige som de kallar för Polestar Space.

Polestars devis är att hela köpprocessen ska kunna göras online, men att Polestar Spacens uppgift är att de kunder som vill ska kunna träffa experter och få mer detaljerad information förklarad för sig. Självklart också se bilarna på nära håll och provköra.

Polestar är tydliga med att det man kommer mötas av i ett Polestar Space inte är en en säljare utan en produktexpert var uppgift är att förklara och berätta och inte sälja. Allt för att miljön ska kännas så trygg som möjligt.

– Det är självklart speciellt att öppna Polestar Space på vår hemmamarknad. Vi hälsar alla välkomna till oss, men den digitala möjligheten finns ju om man hellre önskar detta, kommenterar Martin Ölund, Sverigechef på Polestar.

När leveranserna väl drar igång av Polestar 2, så kommer de göras från fyra platser i Sverige. I Göteborg på Bra Bil på Stigs Center, i Stockholm på Bra Bils anläggningar i Upplands Väsby och Vallentuna. För södra Sveriges del är det Bildeve i Helsingborg som gäller.

Service och underhåll kommer att skötas av Volvo, och i köpet av en Polestar 2 ingår tre års service.

– Vi är självklart glada att vi redan från start kan erbjuda service på över 100 anläggningar och leverans på fyra platser i Sverige. "Det skall vara tryggt, smidigt och kul att äga och köra en Polestar kommenterar Martin Ölund, Sverigechef på Polestar.

Vi har tidigare rapporterat om Polestar 2-kunder som fått leveranserna av sina bilar uppskjutna till efter sommaren.

 
Det är viktigt för Polestar att ha showrooms som kunderna kan besöka.
Ja
97
14
Nej