”Folkelbilen” har landat – VW ID 3 på väg till kunder

Fraktfartygen med de första svenska exemplaren av Volkswagen ID 3 har nått svenska hamnar. I slutet av förra veckan kom 200 bilar till hamnen i...

Annons
Annons

Fraktfartygen med de första svenska exemplaren av Volkswagen ID 3 har nått svenska hamnar. I slutet av förra veckan kom 200 bilar till hamnen i Halmstad och igår anlände ytterligare 300 ”folkelbilar” till hamnen i Södertälje.

Men det dröjer ytterligare en vecka innan de första kunderna får sina bilar. Och det är först i mitten av september som man kan gå och klämma och känna på ID 3 hos handlarna.

– Att snart få se ID.3 rulla ute på svenska vägar känns fantastiskt, det här är starten på en ny era för Volkswagen! Våra återförsäljare står redo att leverera de första kundbeställda bilarna och känslan är mycket bra, vi ser fram emot att ID.3 blir ett viktigt bidrag till en elektrifiering av den svenska fordonsflottan, säger Sten Forsberg, chef för Volkswagen Sverige.

Vi har faktiskt redan provkört Volkswagen ID 3 – den provkörningen kan du läsa här! Dessutom har vi en duell mellan Volkswagen Golf och ID 3 på gång – den dyker upp i tidningen och på sajten inom kort!

 

 
Annons
Annons
Rulla till toppen