Första bilderna: Här är interiören på Lynk & Co Zero

Lynk & Co avslöjar interiören på den elektriska konceptbilen Zero i ny video.

Första bilderna: Här är interiören på Lynk & Co Zero

Lynk & Co fortsätter att smyga ut information och bilder på sin kommande elbil Zero. I december förra året publicerade man en video som visade när den testades på bana med maskering.

Igår kom nästa aptitretare. Denna gången visar man upp exteriöra detaljer, men framför allt en helt omaskerad interiör. Blicken riktas direkt till den stora, horisontellt ställda skärmen på instrumentbrädan. Enligt videon mäter den skärmen 15,4-tum.

Bakom ratten sitter ytterligare en skärm, som dock har ett lite nättare mått. Det är ingen vågad gissning att den skärmen förmodligen visar hastighet och annan matnyttig info.

Lynk & Co delar också med sig av information om sätesklädseln. Den är gjord av Econyl, det vill säga en typ av nylon som är tillverkad av återvunna material. 

Detta är extra intressant sedan Lynk & Co Zero ska byggas på Geelykoncernens nya elbilsplattform SEA – precis som Volvo och Polestars kommande elbilar. 

Redan den 2 mars är det faktiskt dags för premiär för Volvos nästa elbil – som troligtvis får namnet C40. Den ska dock byggas på CMA-plattformen, precis som XC40 P8 och Polestar 2.

Se videon av interiören nedan.

Jag tycket att det ser riktigt bra ut!
Ja
183
26
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.