Snart visas Polestar Precept upp

Vd Thomas Ingenlath dinglar också med en nyhet om Poelstar 2.

Annons
Annons

När Polestar Precept presenterades som en framtidvision för Polestar förra året lät superlativen inte vänta på sig. När Polestar senare bekräftade att Precept dessutom ska sättas i produktion förbyttes i många fall superlativen till hurrarop.

Sedan dess har det varit ganska tyst kring Polestar Precept, förutom när man träffade Koenigsegg Gemera under förra året

Tills nu. För idag meddelade Polestar att Precept kommer att visas upp på Goodwood Festival of Speed mellan den 8-11 juli. Det är dock oklart om den kommer köras, eller om den bara ska ställas ut.

– Vi är glada att kunna visa upp Precept för den brittiska allmänheten på denna ikoniska festival”, säger Thomas Ingenlath, vd för Polestar.

Förutom Polestar Precept kommer också avskedsversionen av Polestar 1 i begränsad upplaga med färgen Sun, och Polestar 2 att finnas på plats. Och när det gäller Polestar 2, så hintar Thomas Ingenlath om en nyhet.

– I år firar vi det sista produktionsåret av vår halobil Polestar 1 med specialutgåva i färgen Sun. Och oroa er inte – vi har också förberett en överraskning med Polestar 2, säger han.

Annons
Annons
Rulla till toppen