Sveriges just nu bästa bilköp?!

Privatleasing känns just nu som det absolut vettigaste sättet att "köpa" bil och vi har hittat ett erbjudande som lockar mer än vanligt. Kan det vara Sveriges bästa bilköp? Vi utmanar dig att hitta ett bättre!

Sveriges just nu bästa bilköp?!
Kan privatleasing av en Kia e-Niro vara Sveriges bästa deal just nu?

Just nu kan man privatleasa en Kia e-Niro för 3.295 kronor per månad – mot normalpriset 4.995. Det betyder att priset för den fina elbilen ligger på samma nivå som för laddhybridversionen, trots att priset är mycket högre.

För att få reda på om ett privatleasingerbjudande är bra brukar vi ta månadshyran plus eventuella tillägg och multiplicera med antal månader som man leasar bilen och sedan dividera med inköpspriset.

På så vis får man reda på hur mycket man betalar i hyra för varje tusenlapp som bilen kostar. I Kia e-Niros fall blir 424 kronor – vilket är extremt lågt.

Bilen kostar ny 489.000 kronor.

Lägg till att driftkostnaden blir väldigt låg om man kan ladda hemma och att skatten är väldigt låg – och vi har nog det bästa bilköpet man kan göra just nu.

Kan du hitta ett bättre erbjudande? Mejla gärna mig: alrik.soderlind@automotorsport.se

Det finns givetvis många bilar som har lägre månadshyra även när man lägger på skatten, men finns det någon med lägre "kostnad per tusenlapp"?

Och om det gör det, är själva bilen lika bra som Kian?

Läs gärna testet av Kia e-Niro här! 

 

Kanondeal!
Ja
222
50
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.