Sätt betyg på din elbil eller laddhybrid – få en månads Premiummedlemskap gratis!

Sätt betyg på din elbil eller laddhybrid – få en månads Premiummedlemskap gratis!

Kör du elbil? I så fall är vi väldigt nyfikna på att få veta vad du tycker!

Vi som testar bilar tittar på många olika faktorer, som komfort, köregenskaper och ekonomi. Men det är också mycket värt att få veta vad bilägarna själva tycker om bilen. Småfel och buggar? Hög försäkringspremie? Garantistrul? Eller är du kanske helt nöjd?

auto motor & sport har en begagnatenkät där du själv kan sätta betyg på många olika grenar och sedan kommentera fritt både bilen och ägarupplevelsen.

Som tack får du som sätter betyg på din bil ett Premiummedlemskap gratis i en månad. Med det får du tillgång till alla våra tester, begagnatdatabasen, flera goa rabatter och auto motor & sport som e-tidning i pdf-format. Medlemskapet löper sedan på automatiskt för 49 kr/månad – om du inte säger upp medlemskapet innan dess, vilket du kan göra online utan kostnad.

Alla läsarbetyg sammanställsBilguiden – en tjänst som hjälper dig att välja rätt bil! De används också till begagnatartiklarna i auto motor & sport där vi tittar närmre på betygen för individuella modeller som exempelvis Tesla Model 3 och ser hur de står sig mot konkurrenterna.

Sätt betyg på din bil här!

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.