Lotus expanderar i Sverige

Lotus utökar sitt partnerskap med Hedin Bil och expanderar i Sverige. Stockholm och Skåne är först ut med nya anläggningar.

Annons
Annons

Lotus fortsätter sin expansion i Europa där Norden är en viktig marknad. Detta görs tillsammans med Hedin Bil med ett utökat partnerskap och två nya butiker – en i norra Stockholm och en i Helsingborg, i tillägg till den befintliga anläggningen i Göteborg.

– Som ledare inom elbilar är Norden en viktig marknad för oss i Europa, och där ser vi en starkt ökande efterfrågan på Eletre, vår första helelektriska hyper-SUV, säger Gustav Freij, Regionchef för Norden, enligt en pressrelease från Lotus.

– Vi ser fram emot att utöka vår närvaro i Sverige tillsammans med Hedin Bil, som kommer att fortsätta att möjliggöra en sömlös kundupplevelse när vi fortsätter att växa.

Inledningsvis öppnar Lotus en tillfällig butik i Akalla, i norra Stockholm, med en permanent närvaro planerad senare under året. I Helsingborg etablerar man vid stadens norra infart. 

– Vi är glada över att utöka partnerskapet med Lotus och representera detta klassiska varumärke även i Stockholm och Helsingborg, tillägger Anders Hedin, grundare och vd, Hedin Mobility Group.

– Med en utökad närvaro som täcker alla tre storstadsregionerna, kombinerat med Lotus spännande modellprogram, ser vi med förväntan på den fortsatta resan tillsammans.

Annons
Annons
Rulla till toppen