Se Autels nya MaxiCharger DC HIPower på eCarExpo

EVSE, electric vehicle supply equipment, företaget Autel har snabbt etablerat sig om en ledande aktör inom fordonsladdning.

Autels nya produkt heter MaxiCharger DC HIPower, och är så kraftfull att den kan leverera upp till 400 km räckvidd på bara tio minuter.

Autel har länge varit ledande inom fordonselektronik, diagnosutrustning och verktyg. Med sitt utbud av laddare för elfordon tar de nu företaget in i framtiden. Den nya produkten MaxiCharger DC HIPower är en likströmsladdare (DC) som är precis lika kraftfull som namnet antyder. Med hjälp av vätskekylning kan anläggningen leverera hela 480 kW, vilket är särskilt användbart för större elfordon som lastbilar och bussar.

Den höga effekten gör det möjligt att fylla på upp till 400 km räckvidd på bara tio minuter, beroende på fordonets laddkapacitet.

Laddaren är samtidigt smart, och skonsam mot batterierna. Tack vare Smart Power Distribution-tekniken är det möjligt att ladda upp till 8 fordon samtidigt, vilket minskar väntetiden och ökar utnyttjandet av laddningsinfrastrukturen. En stor skärm med ett användarvänligt gränssnitt gör samtidigt laddaren enkel att använda. Det här är framtidens laddning, här och nu.

Autel ställde ut sin nya laddlösning på eComExpo i Stockholm den 27-28 september och kommer framåt synas på eCarExpo Köpenhamn den 26-27 oktober och eCarExpo i Göteborg den 1-3 december. Där får du kika närmare på deras innovativa laddare och ställa frågor till Autels kunniga personal.

Om Autel

Autel designar, konstruerar och tillverkar några av de mest avancerade elbilsladdarna för både privatpersoner och kommersiella användare, som syftar till att utforska en hållbar utveckling av bättre människor, fordon, teknik och ny energi.

En närmare titt på Maxicharger DC Hipower

  • Max 650A vätskekylning och lågtemp snabbladdningsteknik.
  • Supersmart: Med intelligent effektdistribution kan upp till 8 fordon laddas samtidigt.
  • Maximal output på upp till 850V och upp till 480kw laddningseffekt.
  • Dynamisk modulstyrning och lastbalansering minskar effektutbyggnaden och sparar upp till 20.000 kWh per år.
  • Kompatibel med solenergi, energilagring och EMS för effektiv energihantering.

Läs mer här!

Rulla till toppen