Carla lanserar privatleasing av begagnade elbilar och laddhybrider

En smart och ekonomiskt lösning för dig som vill ha en elbil eller laddhybrid, utan att binda upp kapital eller fastna i långa avtalsperioder. I...

En smart och ekonomiskt lösning för dig som vill ha en elbil eller laddhybrid, utan att binda upp kapital eller fastna i långa avtalsperioder.

  • Få ett bättre pris än om du privatleasar en fabriksny bil
  • Kort avtalsperiod på 12-24 månader
  • Ingen kontantinsats

I den här artikeln kommer vi att utforska fördelarna med att välja en begagnad elbil eller laddhybrid när du privatleasar din nästa bil.

Vad är privatleasing?

Privatleasing är ett finansieringsalternativ som låter dig nyttja en bil under en tidsbestämd period. Istället för att äga bilen, betalar du en hyra för att använda den. Det gör att du inte behöver binda upp kapital i en bil och slipper oroa dig för värdeminskning och återförsäljningsvärde. 

Vanligtvis är bindningstiden för ett privatleasingavtal på 3 år och i de allra flesta fall består den månatliga avgiften av en rörlig del, som justeras utifrån det rådande ränteläget. 

När du däremot privatleasar en begagnad elbil eller laddhybrid från Carla får du en kortare bindningstid på 12-24 månader och en fast månatlig avgift som gäller under hela leasingperioden.

3 fördelar med privatleasing av begagnade elbilar och laddhybrider via Carla

Privatleasing av en begagnad elbil eller laddhybrid har flera fördelar för dig som är miljömedveten och vill undvika att binda upp kapital. 

Ett miljövänligare alternativ 

Genom att välja en begagnad bil minskar du behovet för nyproduktion och därmed minskar din miljöpåverkan. Dessutom, tack vare den låga månadsavgiften och att du slipper betala någon kontantinsats, så sänks tröskeln för dig som idag kör en fossilbil att byta till ett mer miljövänligt alternativ.

Variation och valmöjligheter 

När du privatleasar en begagnad bil har du möjlighet att köra olika modeller och märken varje gång du förnyar ditt leasingavtal. Detta ger dig en kostnadseffektiv möjlighet att uppleva olika biltyper och körupplevelser.

Snabbare tillgänglighet av populära modeller

Alla bilar på Carlas sajt finns i lager och är därför tillgängliga omedelbar leverans. När du köper en fabriksny bil är det ofta lång väntetid, speciellt för populära modeller, och det kan vara svårt att få reda på exakt när den förväntas levereras.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är privatleasing av en lätt begagnad bil via Carla ett fördelaktigt alternativ för dig som vill köra en kvalitetsbil utan att behöva binda upp kapital i en ny bil. 

Alla Carlas begagnade elbilar och laddhybrider genomgår en noggrann kvalitetskontroll innan de erbjuds för privatleasing. Dessutom får du en lägre månatlig kostnad och en mer flexibel avtalstid än om du privatleasar en helt ny bil.

Läs mer och privatleasa din drömbil på Carla.se

Rulla till toppen